Destek İstiyorum =) 2 Dk Ayırmanız Yeterli...
-
Bay ve Bayan Müritler mürideler Braun bidene kampanya başlatmış ona katıldım fakat oy lazım puan lazım:( BEnde dedimki tbt arkamızda deil yanımızda olur :) 2 dk nızı ayırıp bi oy şettirseniz sevinirim :)
-
nerden öğrendin la böyle konuşmayı ağlayasım geldi D:
edit:
Oy verebilmeniz için yarışmaya katılmış olmanız gerekmektedir. Lütfen anasayfadaki flash oyun üzerinden yarışmaya katılınız. Yarışmaya katıldıysanız lütfen oturumunuzu açınız.
edit: bıyıklarına kurban ama olmuyor :P
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------nerden öğrendin la böyle konuşmayı ağlayasım geldi D:
edit:
Oy verebilmeniz için yarışmaya katılmış olmanız gerekmektedir. Lütfen anasayfadaki flash oyun üzerinden yarışmaya katılınız. Yarışmaya katıldıysanız lütfen oturumunuzu açınız.
-----------------------------beceriksiz yasin 2 dk da üye olucan :D Daha sonra gircen atcan oyu :D konuşmama ne olmuş ? :)
-
hocam 2 dk dan daha fazlası lazım üye ol dedi üye oldum yatmedi aktivasyonla uğraştım oy ver dedi 3 ü işaretledim onayladım şimdide yarışmaya resimle katılman lazım diyor resimden sonra ne gelecek bir bilgin varmı?
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
fifsonic bunu yazdı:
hocam 2 dk dan daha fazlası lazım üye ol dedi üye oldum yatmedi aktivasyonla uğraştım oy ver dedi 3 ü işaretledim onayladım şimdide yarışmaya resimle katılman lazım diyor resimden sonra ne gelecek bir bilgin varmı?
heheheh kıyamam yaa hem uğraşmış hemde hepsini yazmış ,))))
-----------------------------:D
-
irwa bunu yazdı:
fifsonic bunu yazdı:
heheheh kıyamam yaa hem uğraşmış hemde hepsini yazmış ,))))
Yardımcı olabileceğim bir konu varmı -
4eye bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------nerden öğrendin la böyle konuşmayı ağlayasım geldi D:
edit:
-----------------------------beceriksiz yasin 2 dk da üye olucan :D Daha sonra gircen atcan oyu :D konuşmama ne olmuş ? :)
-----------------------------içiimi dağladın gülüm ya :|
-
Bitmiyor hocam xD
-
ben gonderdım hocam eglencelıydı.
3 puan gonderdım. karsılık olarak profılıme yorum ıstıyorum ona gore :D
(tabıkı saka)