Detanatör Vs.Yapımı Hakkında
-
Bunca zaman bomba tarifi verdik,yazdık,çizdik ama patlayıcıları uzaktan ateşleyecek sistemler ile ilgili pek konuşmadık,detanatör olsun,uzaktan kumanda ya da saniyeli fitil gibi konularda bilgisi olan varmı?
-
evet ya hakkaten detonator olayına da değinelim artık........
-
ben hala daha önce napalmla ilgili biyerde açıklamış oldugum formulun arkasındayım beyler...ama daha güzeli mutlaka vardır..hiç aklınıza gelmior mu...çünkü benim dediğim teknikte çok büyük bir hassaslık var...ve bu da pek iyi değil...illa ki sıvı bişiler gerektirio...
-
5ytl ye Casio saatler warya onların alarm düzeneğinden hatta direk ondan saatli bomba yapılabilir tabi denemedim ama sadece mantık.
-

Basit bir Picle yapılmış Sayıcı..Bunun gibi TV filmlerindekiler gibi detaylı olarak prgmlayabilirsiniz bunu..Mesela kırmızı kabloyu keserler ya hep onun bağlantısı koptuğu an çıkışa voltaj uygulaki bomba patlasın gibilerinden :))
Elektronik devre olarak yapıp mantıklı programlarsanız o bomba kesin patlar :)) Çok zor değil yani..Sadece Pic Prgmlama hakkında biraz araştırma yeterli..
-
hmmms..güsel gibi görünüo..dur bi araştırmasını yapalım bakiiim...
-
Teşekkürler,elinde daha fazla bilgi olan yazarsa sevinirim.
-
Dikkat edin de elimizde patlamasın ne bilim salan biri saati yanlış kurar murar
-
İİ de bu bombaları nerede kullanacaksın?.Ustası olsan ne olıcak ? Atom bombası yapsan ne olur.?
Toplam Hit: 2566 Toplam Mesaj: 9