Dev C++ [Build Eror] [Proje1] Eror 1 Hatası Yardım
-
başlıkta oldugu gibi bu hatayı alıyorum.netten araştırdım fakat soruna çözüm bulamadım..win7'de kullandım sorun yoktu.simdi win8 deyim sorun bu olabilirmi diyecektim ki netteki sorun yaşayan adamlar win 7 kullanıcısı yada xp kullanıcısı fln..
kodlamada hata yok çünkü direk printf var.
sorunun çözümü nedir ?edit: belki lazım olur hatanın tam kopyalanmıs hali
C:\Users\ekerci_z\Desktop\Dev C++\Makefile.win [Build Error] [Proje1.exe] Error 1
-
dev c++ kütüphanelerinin hepsi yüklümü ?
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------dev c++ kütüphanelerinin hepsi yüklümü ?
-----------------------------hacı hersey yüklü hatta 3. kuruşum :S nette sadece sormuşlar ama cevap yok..kafayı yedirtecek..
-
kodu bir gönder
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------kodu bir gönder
-----------------------------kod yok hacı kodlama hatası diil bu.sadece printf bile yapsam hata verio.
-
programın varsayılan dizini c:/dev c++
senin dizin desktop gözüküyor. default değerlerde kurmayı dene
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------programın varsayılan dizini c:/dev c++
-----------------------------sanırım sorun bu olabilir..bana masaüstündeki c++ dosyasını kaldırtmıo.c++ sı sildim simdi ama halen kaldıramıorm
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------programın varsayılan dizini c:/dev c++
-----------------------------C:\Dev-Cpp\lib\Makefile.win [Build Error] [Proje1.exe] Error 1
hocam yine aynı...
-
bilen kimse yok mu ????
-
Hocam sen bi MinGW'yi yukle.Ardindan bilgisayarima sag tikla ordan ozellikler ordan gelismis sistem ayarlarindan ortam degiskenlerine tikla.C:\MinGW\bin i ekle
bakalim.Build error olmasinin sebebi bu olmali.
Ya da yine ortam degiskenlerinden sunu ekle:c:\Dev-Cpp\bin\.Daha sonra reset at pc ye.