Devamlılık
-
Arkadaşlar merhaba bir sorunumdan yakınmak istiyorum.Daha çok internetle olan kısımda yardım istiyorum ..
Tahribattan takip edenler 3 sene içinde tahribat için , tahribat dışında bir çok proje başlattığımı görmüştür.Beyaz tahribat, programlama rüzgarı, program öğrenme, oyun turnuvası vs....Sanalcellatlar, nickmator, tarcan vs...
Bir site, proje yaptığımda ilk başlarda çok tutuluyor.Herkes destek oluyor fakat bir kaç hafta geçince işler bitiyor.Yani sadece lafta kalıyor bu.İnternet tarafında gördüğüm kadarıyla projenin devamlılığını sağlamak, hitin çoğalmasını sağlamak için gittikçe geliştirmek, yenilikler yapmaki insanlara hizmet sunmak şart.Fakat bir yerde yanlış yapıyorum
nerede yanlış yapıyorum ? Tarcanbot başladığında herkes sevdi takip etti fakat bıraktılar sonradan çekici gelmedi.Tarcan gelişti ( tamam aman aman gelişme değil ama ilk versiyonuna göre daha güzel cevaplar veriyor ) , yenilik yapıyorum blog şu bu..Fakat neden artmıyor ? Ne yapmam lazım ?
---
Bunun dışında normal hayatımdada böyle.Kızlarla muhabbet ediyorum takılıyorum sonraki hafta başka birşeyle ilgileniyorum.Kızlar arıyor çıkmıyorum 1 ay sonra tekrar kızları arıyorum, sonra yine başka birşeyle ilgileniyorum.Bilgisayarla ilgileniyorum, derken başka birşeye yine zıplıyorum.
Devamlılık yok ? ne yapabilirim fikriniz varmı ??
site konusunda, proje konusunda problem nedir ? sonuçta beni tahribat içinde tanıyanlar vardır.Çekinmek, gücenmek , darılmak yok.Açık açık söyleyin.
-
paraşüt yap vallaha iyi gelir
-
A) İnsanlara birşey sunacağın zaman onlar tam sürüm olsun. Anında vur
B) İnsanlara daha iş başlamadan anlat, gelişimi izleyip heycanlansınlar.
Direk olarak V1.0'ı sunmak, kesinlikle ve kuşkusuzca yanlış bir iştir.
Ya V2 olmalı ya da Beta.
-
Zumsuk seni severim . Bak bir insan nereye kadar tarcanla muhabbet etsin ? Mutlaka insanin bir sure sonra cani sikilacak buna karsi onlem bulman lazim mesela tarcana oyun birsey koyarsin ornek tarcanla satranc oynarsin hamlene gore tarcan birseyler soyle bu insanlarin canini daha az sikar bunun gibi
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------
Zumsuk seni severim . Bak bir insan nereye kadar tarcanla muhabbet etsin ? Mutlaka insanin bir sure sonra cani sikilacak buna karsi onlem bulman lazim mesela tarcana oyun birsey koyarsin ornek tarcanla satranc oynarsin hamlene gore tarcan birseyler soyle bu insanlarin canini daha az sikar bunun gibi
-----------------------------hocam olay tarcan değil o gelişecek arama proem var tarcan at yapısı ile.
misal ; bog var : http://tarcan.tur0.org/blog/
bunu ajaxlı maxajlı birşey yapıp ( cidden güzel birşey ) millete sunacağım kodlarını.
Tabi şunu sorabilirler neden bu blogu kullanalım ? Aklımda yapay zekalı blog gibi birşey var.Yani akıllı bir blog olduğunu düşün.Yani bazı işlemleri sizin yerinize yapabiliyor
---
blog, tarcanbot geçelim fakat şu vardı mesela: beyaz tahribat ..O neden tutmadı abi ? devamlılık sağlayamıyorum prjelerimde.Oysa reneden tutun bir çok admin, mod, üye beyaz tahribatı sevmişti.
-
HuznunHikayesi bunu yazdı:
-----------------------------
paraşüt yap vallaha iyi gelir
-----------------------------? error !
-
Bu konu faydalı olabileceği düşünülerek RootB tarafından uplanmıştır.