folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Devekuşu İşine Giricem Fizibilite Hazırlıyorum

Devekuşu İşine Giricem Fizibilite Hazırlıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    arkadaşlar dewe kuşu yetiştirip satmayı düşünüyorum acaba içinizde bunu deneyim etmiş yada çiftliklerinde çalışmış v.s bilgisi olan warmı kimler alınır kimlerden alınır nasıl .vs.

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

12-13 yaşlarında taşlamaya giderdik arkadaşlarla kocaman alanları vardı salk salak dolaşıyorlardı tellere yaklaşınca geliyolardı yanına hemen işte ozmn zarar görüyordu :) taşlıyoduk heaheh bunların olmasını istemiyosan telin boyu 2 metreden fazla olsun. açık alandan başka birde çardak gibin bir şey vardı orası uzaktı göremiyorduk orda işte yumurtluyorlardı heralde. uçabilse üstüne çok rahat binilir :P:P

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    hoca bu deve kuşu işindee iyi para var haberin ola. Ama zahmetli iş. Bizim bir komşu vardı o başladı şimdi iyi kazanıyor herif. 5 erkek 2 dişi aldıydı. 5/2 rekabet çok olduğundan çok sikiliyordu hayvanlar :D şimdi aldıklarıyla doğalarla birliklte 50 ye yakın hayvan var. Hayvan! :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cep_telefonu
    cep_telefonu's avatar
    Erkek
     devekuşu işini bilmiyorumda yumurtasının ticaretini yapanlar var tek bir deve kuşu yumurtası yaklaşık 24 yumurtaya bedelmişki bu gayet ilgnç bi sayı oteller felan alıyor benim bildiğim yada büyük marketlere felan veriliyor öyle küçük yerlerde olmuyor ama internetten araştırırsın çiftlik felan bulabilirsin belki
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    yumurtası değerli evet bizde vardı kocaman ye ye bitmiyor :D çöpe attık mecbur voleybol topu büyüklüğünde yumurtaları pahalı bir şey oldugunu biliyorum. deve kuşu keseceğin zmn haberimiz olsun etini alırız :P

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    devekuşu için önce 4 tane devekuşu al.. bu devekuşlarının 2 si erkek ikisi de ibne olamaycana göre kız (Dişi olsun )..
    bunların züküşme neim kayışma ebatları var boylarına göre.. sonra bunlar ürer gider malesef kardeş kardeşe kayacak ileriki zamanlarda..
    bide tv de izlemiştim.. adam ilahi dinlettikçe bunların yumurtaları büyük oluo flan diodu..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    Ege bolgesinde; aydin taraflarinda ortaklar, germencik, incirliova ilcelerinde bu isin ticaret ve yetistiriciligi yaygin sekilde yapilmakta.. Bir git gor fikir edin derim. ister yumurta ister et, istersen disi/erkek devekusu alabilirsin.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    eger kendine çiftlik açmak istiyorsan devlete başvurucaksın tarım ve köy işleri bakanlıgına başvurdugun zaman sana kredi veriyorlar yani bir nevi böyle işlere yatkınlıgı artırmak için bi bulundugun yerin tarım ve köy işleri müdürlüğüne uğra mahzuratını anlat sana bilgi verirler. ama daha amatör düşünüyosan google.com :)

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    hojucuk olayı özetlemiş. bilmiyorum belki yanlış hatırlıyorum ama ziraat mühendisi bir tanıdığımız da bu işi yapıyordu. keşke iletişimim olsaydı şimdi de sorabilseydim ama maalesef :| ama gerçekten üstünde durulursa çok güzel para var yumurtasında da kendisinde de.

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 1841 Toplam Mesaj: 9