Devfest Türkiye 2013

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

DevFest, Google tarafından yazılım geliştiricilerini bir araya getirmek üzere her yıl düzenlenen konferanslardır.
    2011’den itibaren bu konferansların organizasyonunu GDG’lere bırakmış ve her türlü desteği vererek bu konferanslarda yer almıştır.
    DevFest İstanbul’13, Türkiye’de düzenlenen ilk DevFest olma özelliği taşır.
    Amacımız Türkiye’de teknolojik gelişmelerin geliştiriciler açısından değerlendirildiği,
    katılımcılara küresel pazara girme konusunda ilham veren bir organizasyon oluşturmaktır.
    Yazılım geliştiricileri, öğrencileri ve iş dünyasını buluşturmak ve buradaki iş birliklerini arttırmaktır.

DevFest Konferansları, İstanbul da 2 Kasımda, Ankara da 3 Kasımda ve Eskişehirde 9 Kasımda yapılacakmış.

Ayrıntılı bilgi için : http://www.devfesttr.com

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

2 Kasım a az kaldı... Up olsun..

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

konferans dili tamamıyla ingilizce mi? katılmayı düşünüyorum ama dilim yetersiz :(

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

konferans dili tamamıyla ingilizce mi? katılmayı düşünüyorum ama dilim yetersiz :(

aynen, yine karşı tarafa geçerim herşeye katlanıp ama ingilizce o kadar zorlarsa bilemiyecem :\

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    Jilet_Boris bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı

aynen, yine karşı tarafa geçerim herşeye katlanıp ama ingilizce o kadar zorlarsa bilemiyecem :\

http://www.devfesttr.com/#!/sessions

http://www.devfesttr.com/#!/speakers

şöyle şeyler buldum. Muharrem taç'ın ingilizce konferans vereceğini sanmıyorum :F ama bakalım. Bu arada yanlış anlamadıysam eğer itu ayazağa da konferans.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

Saturday, November 2, 2013 from 9:00 AM to 6:00 PM (EET)

Süleyman Demirel Kültür Merkezi

Istanbul 34467

Turkey

katılan varsa haberleşelim hocalar

edt: itü-ayazağada

acemi-webci tarafından 30/Eki/13 10:19 tarihinde düzenlenmiştir

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı
    Jilet_Boris bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı

http://www.devfesttr.com/#!/sessions

http://www.devfesttr.com/#!/speakers

şöyle şeyler buldum. Muharrem taç'ın ingilizce konferans vereceğini sanmıyorum :F ama bakalım. Bu arada yanlış anlamadıysam eğer itu ayazağa da konferans.

hacı gelenlerin neredeyse tamamı yabancı türkçe bi konferans çıkmaz buradan :|
    ayrıca evet itü ayazağa kampüsünde.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

alet veriyolar kulaklık takıyosun anında tercüme ediyolar. 2011 dekinde öyleydi

Bittik biz bittik
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı

alet veriyolar kulaklık takıyosun anında tercüme ediyolar. 2011 dekinde öyleydi

Eğer öyleyse gidiyorum ben. değilse de girer dinlerim yine :F gelecek olanlar pm atsın buluşup gidelim :D

edit. Az önce muharrem taç ile konuştum. Bazıları türkçe bazıları da ingilizce olacakmış. İngilizce olanlarda geçmiş yıllardaki çeviri sistemi olmayacakmış.

sLeymN tarafından 30/Eki/13 13:46 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 1095 Toplam Mesaj: 9