Devlet & Özel İhaleler Hakkında.
-
Türkiye geneli açılan devlet,belediye,özel sektör ihalelerinin toplandığı bir site bülten tarzı gibi bişeye
ihtiyacım var, çalıştığım şirketin bu tür konularda eksiği var.
Edit: İnşaat & Çevre firması. -
biraz daha açarmısın üstad ihaleleri mi takip edeceksin?
-
Google a İHALE yazınca http://www.ihalebulteni.com adresi çıkıyor...
Buralara para kaptırmak gereksiz bence..
Ama benim bildiğim tüm kamu ihaleleri Kamu İhale Kurumunda ilan edilmek zorunda..Buna genelde Elektronik Kamu Alımları Platformu deniyor..
www.kik.gov.tr ile www.ihale.gov.tr aynı site...
SerYolcu tarafından 24/Ağu/12 14:17 tarihinde düzenlenmiştir -
SerYolcu arkadaşın dediği gibi ihaleleri takip edecekseniz bu iki siteden takip etmelisin.. ilk sıradaki siteden günlük bülten indirebilirsin mesela mal, hizmet, yapım, danışmanlık olarak ayrılmış bölümler var.. ihale arama kısmından ayrılmış hali ile çıkmıyor sadece yapım diye yazarsan çıkar ama bence günlük bülten indirin.. diğer sitelere gelince o bahsedilen siteler ekap'la bağlantılı olarak çalışıyorlar ekapla anlaşmalı olarak veritabanından alıyorlardır ihaleleri yada elle giriyorlarsa yıllık üyelik 500 TL.den aşağı yoktur.. ekap üyeliğiniz varsa hem ihale dokümanını e-imzalı olarak indirirseniz ihale dokümanı satın almış gibi oluyorsunuz yani idareden ihale dokümanını parayla satın almıyorsunuz..
-
EKAP kullan hocam androşd uygulaması bile var
-
ücretsiz sitelerle uğraşma bir çok şey kaçırırsın haberda olamazsın.
-
Burdan ihaleleri takip edip uygun olanlara teklif vermeyi düşünüyorum , tabi ki belirli bir metrekare üzerindeki
işlere, karayollarıyla çalışıyoruz mesela onun işleri biraz uğraştırıyo ama sağlamda kazandırıyor. -
Smirnoff bunu yazdı
Burdan ihaleleri takip edip uygun olanlara teklif vermeyi düşünüyorum , tabi ki belirli bir metrekare üzerindeki
işlere, karayollarıyla çalışıyoruz mesela onun işleri biraz uğraştırıyo ama sağlamda kazandırıyor.o zaman ekaptan takip et hocam türkiyedeki tüm kamu kuruluşları, üniversiteler dahil kamu ihale kurumunun onayı olmadan ihaleye çıkamaz.. özel sektördekiler istediği firmadan fiyat alıyor onu bilemem.. son olarak ekap doğrudan teminleri yayınlamadığı için takip etmek istediğin kamu kuruluşlarını not al onların sitesi vardır sitede doğrudan teminleri yayınlıyorlar çoğu..
-
-
burayı takip edelim.