Devlet Bankaları Özel Bankalar
-
bankada çalışan mürid varmı aramızda hangisini kullanmak mantıklı ?
-
hiçbirini.
krediye ihtiyacın varsa da faizine vs bakmadan enpara dan kullan.
hesap açmak istiyorsan yine enpara.
2 buçuk yıldır özel bir bankada çalışıyordum yeni istifa ettim bu arada.
-
hocam kredi olayı duruma göre birçok bankada farklılıklar gösterebiliyor.
ben şöyle yapıyorum enuygun.com'a girip ne için kredi kullanacağıma karar verdikten sonra sorgulama yapıyorum en hesaplısı hangisi ise o banka ile görüşüp kredimi kullanıyorum.
geçen seneye kadar özel bankalar çok daha hesaplı kredi verirken şimdilerde konut kredisini en hesaplısı vakıfbank vermekte.
bu koşullar seneden seneye değişiklik gösterdiği için, tavsiyem siteden faiz oranlarına vs. bak, zaten şubelerine de gitsen aynı bilgileri veriyorlar sana.
-
Quetzalcoatl bunu yazdı
hiçbirini.
hocam en para çok çok karlı ve mantıklı
ama yatırım için nasıl diyorsun güvenilirmi
devlet bankalarının prosüdürü nasıldır oda çok belli değil
-
zamazingo bunu yazdıQuetzalcoatl bunu yazdı
hiçbirini.
hocam en para çok çok karlı ve mantıklı
ama yatırım için nasıl diyorsun güvenilirmi
devlet bankalarının prosüdürü nasıldır oda çok belli değil
doların varsa enpara ya yatırabilirsin.
tl vadeli yada birikim amacın varsa yine enpara gayet mantıklı.
güven konusunda sorunun olmasın.
zaten finansbank a ait tamamen.
zaten kullanmaya ufaktan başla örneğin hesap aç ve birikim hesabına dönüştür 50,100 lira at içine yavaştan kullanmaya başla faydalarını zamanla göreceksin.
-
CEO bunu yazdı
hocam kredi olayı duruma göre birçok bankada farklılıklar gösterebiliyor.
ben şöyle yapıyorum enuygun.com'a girip ne için kredi kullanacağıma karar verdikten sonra sorgulama yapıyorum en hesaplısı hangisi ise o banka ile görüşüp kredimi kullanıyorum.
geçen seneye kadar özel bankalar çok daha hesaplı kredi verirken şimdilerde konut kredisini en hesaplısı vakıfbank vermekte.
bu koşullar seneden seneye değişiklik gösterdiği için, tavsiyem siteden faiz oranlarına vs. bak, zaten şubelerine de gitsen aynı bilgileri veriyorlar sana.
konut yada taşıt için kredi çekilecekse evet bu şekilde faiz oranı araştırmak mantıklı.
fakat ihtiyaç kredisi için asla özel yada devlet bankalarına bulaşmayın derim.
sigortası, dosya masrafı, hesap işletim ücreti derken epey sömürüyorlar. istemeden kredili mevduat hesabı, kredi kartı, kredi dışı sigorta vs kitlemelerini saymıyorum bile.
o yüzden ihtiyaç kredisinde faiz oranına aldırmadan ki zaten enpara nın diğer bankalara göre öyle çok yüksek bir faiz oranı olmuyor enpara yı tercih edin. sigortası, dosya masrafı vs derdi yok hesabına geçecek tutarı net olarak biliyorsun kafan rahat oluyor.
-
enpara iyi mi diyonuz :/
yıllardır kredikartı kredim vs yok. geçenlerde ziraate bi sorayım dedim de vermediler. sigorta vs yk şu an.
-
100000 tl kadar tum mevduatlar devlet garantisinde . (Para miktarindan emin degilim)
-
samaccc bunu yazdı
100000 tl kadar tum mevduatlar devlet garantisinde . (Para miktarindan emin degilim)
Devlet güvencesinde tamamda banka iflas ederse devlet kim bilir paraları ne zaman verir. O yüzden özel bankalardan Garanti, İş bankası ve Akbank harici bankaya güvenmiyorum.
-
kuveytturk ve enpara