Devlet Opera Ve Balesi
-
Bu sezon yeni oyunlar başladı arkadaşlar, muhakkak gidin! İlgilenenler
DOB Resmi Sitesi linke tıklasınlar...
-
Eski kız arkın annesi operacıydı izmir devlet opera balesinde babasıda orkestra şefiydi :P o dönemde hayatımda gitmediğim kadar operaya gittim ... en ön sıralarda oturmama rağmen hiç haz etmedim şahsen... zaten ankara operası bir garip.. yazılar ı mı okuyacaksın , kurguyumu izleyeceksin , müziğimi dinliceksin :P :) Divx rulz..
-
Sanata karşı sergilediğin bu ilginç yaklaşımı teessüfle karşılıyorum kardeşim :)
-
Bende opera bale gibi şeylerden pek haz almayabilirsiniz.Biraz fakrlı yani evde metallica dinleyen bünye full nette chat geyik hack bilmemne sonra opera.
Ben tiyatro tavsiye ederim.butip sanatsal etkinliklere gitmeden önce tiyatroya gitmek daha iidir.:) fakat ilk defa gidiyorsanız mutlaka bir komedi oyununa gidin.sahnelenen oyunlar gerçekten çok başarılı genel olraka.
Biletlr ucuzda öğrenci 4 tam 6 balkon 3 yani çok pahalıda değil...
Tiyatro süper bi şey... -
Tiyatroya sözüm yok , sözüm operayadır... sayısız operaya gittim.. ama nasıl diyim fikrim şuki , müzik güzel oke, kurgu güzel , oyuncular ve senaryoda dört dörtlük .. tikkylik olarak görüyorum dünyada opera kadar gereksiz birşey olamaz bence... listelemek olsa ( aklıma yapmayacağım şeyler arasında 1. elma yemek , 2. operaya gitmek...
-
La gidek desek bile zonguldakta opera baLe ne arar .spor salonu bile yok a.q nerde dönüp duracakLar:D
Tiyatro bir numara derim.geLenLeri kaçırdığım oLmaz..
Toplam Hit: 924 Toplam Mesaj: 6