Devlet Tahvil Mi Vadeli Hesap Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

hangisinin getirisi daha fazladır arkadaşlar bankacı filan olan arkadaşlara bu sorum faiz oranı daha fazla olan vadeli hesaptan daha fazla kazandırıyor gibi geldi bana nedenini çözemedim ciddi anlamda anlayan arkadaşlar bana da anlatırlarsa sevinirim

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    up layalim

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek
    yatırım için parana ne kadar zaman ayırdın 1 yıl 5 yıl 10 yıl ona göre hazine bonosu yada devlet tahvili alırsın 1 yıla kadar olanlar hazine bonosu olur. Vadesi 1 yıldan uzun olanlarda devlet tahvili getirileride tabikide değişkendir. Bu kağıtların üzerinde nominal değerleri yazar örneğin 100 lira devlet bunu vadesine göre 85 80 liradan satar. Vaden bittiginde ne kadar getirin olacagını bilirsin. Buna göre sen hesap et vadeli mevduatta paranı tutarsan ne kadar kar getirir. Tahvilde ne kadar getirir( Fiyatlarını bilmiyorum şu an) mevduatında tahvilinde kötü yanları var. Acil para lazım oldu mevduat hesabını bozdun hooop gider bütün getiri.Aynı şekilde tahvilde vadesi dolmadan satmaya kalkarsan faizin durumuna göre zararada girersin. Parayı atıcam köşeye ellemem diyosan seç birisini.Uzman değilim ancak fikir verir en azından

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
Toplam Hit: 1323 Toplam Mesaj: 3