folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Devletçilik --->Özelleştirme

Devletçilik --->Özelleştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackplus
    Blackplus's avatar
    Erkek
    Atatürk Bu ülkeyi kurduğunda Devletçilik diye bir ilke koymuştu acaba devletçilik nedir her hangi bir fikri olan ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

önceki topiçinde sana küfrettim ama , tarikat ruhu yazıyım !

devletcilik için örnek veriyim önce : 5 yıllık kalkınma planı mesela , bu devletciliğe örnektir.

devletcilik : ekonomidir aslında , devletin ekonomisi için yapılan her türlü cart curt devletciliğe girer  

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

kapalı-planlı ekonomidir genel anlamıyla iç dinamiklere dahada önem vermektir.. yerli sanayi ve tarımsal üretimi artırma

esasına dayanır... uzun yıllar ülkemizde başarıyla uygulanmıştır,özellikle atatürk döneminde çok hızlı bir büyümeyi

beraberinde getirmiştir fakat 70 li yıllardan sonra artan neo-liberal polikitalar ve soyvetlerin dağılmasıya dünyada bir anda

yükselen liberal pazar ekonimisi bu sistemden vazgeçilmesine sebep olmuştur.. ama ben günümüzün şartlarına uyduğnu

düşünmüyorum...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    devletcilik rte ciliğin zıttıdır..... Kanla alınmış su güzel vatanı kağıtlar uzerınde satmamaktır.
Toplam Hit: 1184 Toplam Mesaj: 4