Devleti Soyan Ozel Hastaneler..!!
-
Arkadaşlar gecenlerde bızım dayının hanımı hastaneye gıtmıs muayne fılan olmus ılaclarını almıs
aybası geldıgınde bızım dayının maasında 150 YTL noksanlık var dayı herhalde ılaclar pahalıdır dıyıp gecmıs
Gecenlerde beledıyede sozlesmelı olarak calısan komusumuzda hastaneye gıtmıs beledıye oduyo herhalde
nasıl işliyosa sıstem bılmıyorum beledıyeye 1200 YTL fatura gelmıs hastaneden baktıklarında bır takım tahlıler fılan var flım cekılmıs emar filan var.
Beledıye baskanı bızım komsuya sormus ne yaptılar dıye aam anlatıyoo muayene edıp gonderdıler tahlıl fılan hıcbısı yapmamıslar beledıyede odememıs :))
Ben bunları duyduktan sonra artık ozel hastaneye gıtmıyecem mk devlet hastanesı varken devletın kurumuda devletı soyacak dııl ya:=))
-
hani nerde devlet hastanesi ? devlet hastaneleri satıldı duymadın mı ? nasıl anlatsam ki sana.
bak şimdi mesela Kulak Burun Boğaz bölümü var dimi? elin gavur ingilizi gelip o bölümü alıyor ve doktoruda kendisi alıyor ve ve yapılan işlemlerdeki paranın bir payı doktora bir payı ilaçlara bir payıda ingilize gidecek durumda. böyle yani bölüm bölüm oluyor en son olarakta tek bir nokta.
paran yoksa hasta olma durumu anladığın.
çanakkale belgeseli izliyorum bişey daha. yakında okullar satılacak haberiniz ola.
2.bölümüde izlesem iyi olacaktı çanakkale belgeselin varmıdır kimsede ?