folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Devleti Soyan Ozel Hastaneler..!!

Devleti Soyan Ozel Hastaneler..!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SeLLYhK
    SeLLYhK's avatar
    Erkek

Arkadaşlar gecenlerde bızım dayının  hanımı  hastaneye  gıtmıs muayne  fılan  olmus  ılaclarını almıs

aybası geldıgınde bızım dayının maasında 150 YTL  noksanlık var  dayı  herhalde  ılaclar  pahalıdır  dıyıp gecmıs

Gecenlerde  beledıyede sozlesmelı olarak  calısan  komusumuzda  hastaneye gıtmıs beledıye  oduyo  herhalde

nasıl   işliyosa sıstem  bılmıyorum beledıyeye 1200 YTL fatura  gelmıs  hastaneden   baktıklarında  bır takım  tahlıler fılan var flım  cekılmıs emar  filan  var.

Beledıye  baskanı  bızım  komsuya sormus ne  yaptılar  dıye  aam  anlatıyoo   muayene  edıp  gonderdıler   tahlıl  fılan  hıcbısı  yapmamıslar  beledıyede  odememıs :))

Ben  bunları  duyduktan sonra artık  ozel  hastaneye  gıtmıyecem mk devlet  hastanesı  varken  devletın  kurumuda  devletı  soyacak  dııl ya:=))

İmzam YOk PArmak Bassam :=))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hani nerde devlet hastanesi ? devlet hastaneleri satıldı duymadın mı ? nasıl anlatsam ki sana.

bak şimdi mesela Kulak Burun Boğaz bölümü var dimi? elin gavur ingilizi gelip o bölümü alıyor ve doktoruda kendisi alıyor ve ve yapılan işlemlerdeki paranın bir payı doktora bir payı ilaçlara bir payıda ingilize gidecek durumda. böyle yani bölüm bölüm oluyor en son olarakta tek bir nokta.

paran yoksa hasta olma durumu anladığın.

çanakkale belgeseli izliyorum bişey daha. yakında okullar satılacak haberiniz ola.

2.bölümüde izlesem iyi olacaktı çanakkale belgeselin varmıdır kimsede ? 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 1135 Toplam Mesaj: 2