folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder "Devletin Elinde Camiler Ve Mezarlıklar Kaldı"

"Devletin Elinde Camiler Ve Mezarlıklar Kaldı"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    Kamer Genç: "Herhalde onları da satacaklar"

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Parlamonta'nun keyfi yönetildiğini savunarak Meclis Başkanı Köksal Toptan'ın Parlamento'ya çeki düzen vermesi gerektiğini söyledi. Meclis'e getirilen düzenlemelerin çoğunun yabancılarla ilgili olduğunu belirten Genç, "Devletin elinde camiler ve mezarlıklar kaldı. Herhalde onları da satacaklar" dedi.

Tunceli Bağımsız Milletvekili Genç, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Parlamento'nun 1 yıllık yasama faaliyeti sonrası tatile girdiğini hatırlatarak, 1 yıllık süre içinde Meclis yönetiminde çok keyfilik olduğunu gördüklerini söyledi. Genel Kurul'u yöneten bazı Başkanvekillerinin taraflı davrandıklarını kaydeden Genç, TBMM'nin çok dürüst, çok tarafsız bir zihniyetle yönetilmesi gerektiğini belirtti. İçtüzüğün rafa kaldırıldığını, Parlamento'nun adeta tasfiye edildiğini öne süren Genç, Meclis'in yasama faaliyetlerini yerine getiremez bir duruma getirildiğini belirtti.

Uzun uzun görüşülmeyen kanun maddelerinin ülkeye bir fayda getirmeyeceğini belirten Genç, komisyonlardan 2-3 madde olarak geçen kanun tasarılarının 50-60 madde olarak yasalaştığını anlattı. Bu dönemde maliyenin güçlendirilmesi, yolsuzlukların önlenmesi için hiçbir düzenlemenin Meclis'e getirilmediğini belirten Genç, getirilen düzenlemelerin büyük çoğunluğunun yabancılarla ilgili olduğunu ifade etti. Genç, "Devletin elinde iki şey kaldı. Camiler ve mezarlıklar. Herhalde onları da satacaklar. Parlamento hiçbir zaman bu kadar keyfi yönetilmemişti. Meclis Başkanı'nın bu Parlamento'ya bir çeki düzen vermesi gerekiyor" dedi.

Bakanlara sorduğu sorulara verilen cevapların hepsinin yalan olduğunu öne süren Genç, "Doğru cevap vermeleri için ne yapmamız lazım. Eylem mi yapalım? İnsan çılgına dönüyor" diye konuştu.

------------------------------

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=90096&cat=110&dt=2008/08/07

-----------------------------

adam haklı valla sata sata devlette bi mezarlıklar ve camiler kaldı . dobra adam ...

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rahmetli kemal sunal abimizin bi filmindeki köy satılma sahnesini hatırlıyormusunuz 

30 baş ihtiyarda bedava :)

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Bu adam bişi söylüyorsa harbiden doğru söylüyodur :)

Chp üst üste binse bu adam kadar Muhalefet yapamazlar.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    baykal boş boş konuşuyo a.k . hakkaten tüm muhalefeti toplasan bi kamer genç etmez

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    bu adamdan 10 adet olacak o mecliste var ya ah ah...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Kamer Abi Hakikatende Delikanlı adam, O Adamı epeydir Dikkatle Gözlemliyorum, Ciddi diyorum Çok farklı biri bence, Ve dediklerinde On Numara Haklılık payı Olduğu Şüphe Götürmez.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    harbiden doğru sölüo muhalefet böle olmalı :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    kamer genç in meclisde ilginç bir olayı vardı çiçek sulama die dönemin bir tane millet vekili bir laf attı kamer gençde istiyorsan senin çiçeklerinide sularım dedi :D

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    sorry_13 bunu yazdı:

rahmetli kemal sunal abimizin bi filmindeki köy satılma sahnesini hatırlıyormusunuz 

30 baş ihtiyarda bedava :)

zuhahaa :D 30 baş ihtiyar :D

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    yakında sıra onlarada gelir onlarda özelleşir bu gidişle durmak yok hizmet diyerek vatan satmaya devam.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
Toplam Hit: 2289 Toplam Mesaj: 10