folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Devletin İşleri Neden Böyle Dandik

Devletin İşleri Neden Böyle Dandik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Ya arkadaşlar üniversiteye kaydolacağım yarın.kimliğimi kaybetmişim yeni farkettim:D

çıkartim diye ta memlekete gittim.nüfus müdürlüğüne vardım dedim böyle böyle.adam sistem yok dedi.o ne dedim açılmıyo hata veriyo dedi:S

araştırdım nüfus işleri genel müdürlüğü[var mı bilmiyom kendim uydurdum]nün sunucuları kitlenmiş.Dandik sistem kurarlarsa olacağı bu.sabahtan beri işlem yapılamıyor.yarın kayıt var kelle kağıdını çıkarmadan kayıt yaptıramam.aşırı yüklenmeden mi kitledi bilmiyorum ama aranızda denyoluyan varsa 2 dk dursun ben işimi halledim sonra ne yaparsa yapsın:D  

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

ehuhue :D :D :D

zaten nüfus idaresinin sistemleri devamlı kitleniyo bu güne mahsus diilki. ne zaman gitsem a.q sistem çöktü diyolar manyaq la bunlar.. uğraşma bence hiç git kendine yap bi tane fake ne uğraşacan nüfusla müfusla :D

Neden Ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    war mı feyik çi tanıdığın yarine hazır etmesi lazım ama:D bide yaşımı büyük yazdırcam ama:D:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Artık nüfüs kağıdını çıkartmak için herhangi bir nüfus müdürlüğüne gitmen yeterli.Memlekete gitmene gerek yok.

Benimde başıma geldi çıkarmam 15 dakika sürmedi bile.Bende gerçekten çok şaşırdım.Hemde fotoğraf ve tc no dan başka bişey istemediler.Bide bi form doldurttular tabi.

Üniversite kayıt içinde nüfus cüzdanı fotokopisi yetiyor.Eğer muhtar tanıdıksa muhtardanda veya nüfus müdürlüğünde nüfus kayıt örneğini alabilirsin.Buda işini geçici de olsa görecektir.Haberin olsun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    biliyorum hocam seçim ayağına kütüğü oraya taşıyalım dedim.Walla hala açılmazsa öyle yapacağım artık.muhtar tanıdık Allah'tan.saolsın verdiğin bilgiler için

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Üniversite kaydında evrak olarak lise diplomasının eksik olması halinde kayıt yapmıyorlar sadece, öğrenci işlerine durumu izah edersen yardımcı olurlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

devlet dandik olursa işleride dandik olur:)

compi ve underzero bilir bak bu deyimi muz cumhuriyeti :)

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

Bahsettigi sistem muhtemeln Tuik diye bi olay.Cekmedigim kalmadi onun yüzünden bende bekliyrm düzelsinde ruhsat kestirebileyim diye

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek
    Bence ilk önce kimliğini kaybettiğine dair gazeteye ilan ver karakola falanda bildirki başın sonra ağrımasın.Kayıt işini bi şekilde halledersin..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Birileri siktiriboktan yazilimlara trilyonlarca para verip kullanirsa olacagi bu :) Amcasinin oglunun yazilim sirketi ,dayisinin oglunun yazilim sirketi diye saglik bakanligi boktan bir yazilim , nufus dairesi boktan bir yazilim ile devlet islerini halletmeye calisirsa durum boyle olur...Ben ssk da oyle bir sisteme sahit oldum ki , koskca oracle dbms de tarih geri sayiyor a.q , hickimsede farkinda degil.Taki 18yasindaki cocugu 2yasinda , 2yasindaki cocugu -16 yasinda gosterip 1-2 gun muayenelerde tahakukklukmudur ne boksa cikmadigi icin tedaviler aksayinca farkedebildiler...

Devlet dandik degil , yonetici diye secilenler , burokrat diye atananlar dandik.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 909 Toplam Mesaj: 10