Devre Analizi Ve Dal Yöntemleri
-
mmrb arkadaslar elinde olan warsa dewre analizi ile ilgil not payaşabilirmisinzi? finaller yaklaşıyor çünküü ;)..mümknse rapid olmasın :s
-
uppp
-
hacım notları paylaşsam anlayacakmısın.defterdeki problemler karmankarışık şimdilik;
http://320volt.com/devre-analiz-teknikleri-temel-devre-kavram-ve-kanunlari/
-
ders ne ? devre teorisi mi?
-
eski kitapcılardan kıtap bul bence.Elektroteknik veya devre analizi diye.nette birton şey yazıyor.degisik degisik anlama ihtimalin düşük.
-
dewre analizi kardeşim hoca brazz kasıntı olduğu içinn aşırı dereceda calışmak lazım brde vize den 30 almısım :S
-
NPaX bunu yazdı:
-----------------------------
dewre analizi kardeşim hoca brazz kasıntı olduğu içinn aşırı dereceda calışmak lazım brde vize den 30 almısım :S
-----------------------------
valla o zaman teoremleri araştır norton-thevenin-süperpozisyon-Maksimum güç.V.s.Megep'in sitesine bak modüllere.Hazır veri olmuş olsa bende hiç kasmazdım kıtaptan:).hangi ildesin bilmiyorum ama lisede okutulan elektroteknik dersinin kitaplarında dc devre analizi dersinin cogu kısmı var.Benden söylemesi. -
muğlada okuyorumm hoca sağolsunn öle br anlatıyorki 10 unca dak sonrasında sınıfın yarısı uyku modunda :S we anlattgı sey lise konusu bilorum ama sınavv kazık bayaa bii :s
-
allah kurtarsın ben bu sene mezun oldum.oldukça sıkıcı ama mantığı kaptınmı çocuk oyuncağı gelen konu