DGS Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ya ben bu sene bitiremiyorum daha doğrusu yaz okulunda biticek %100 3 tane ders alıcam lakin sanırım yaz okulu 5.dönem oluyormuş.. eğer ben dgs i kazansam bir üniversiteyide tuttursam buna gidebilirmiyim ?

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bizim okulda yaz okula kalıp dgs ile gidenler oldu. ama dönem uzatır, yada tek ders sınavına kalırsan ozaman kazansanda gidemiyorsun, ki buda bizmi bi arkadaşın başına geldi. tek ders sınavı bi sonraki döneme kayıt ettiriyor seni zorla.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neredeniz
    neredeniz's avatar
    Erkek

u.u de de yaz okulu uygulanmakta benım arkadaslarımdan bır tanesı de normal donem ıcerısınde degılde yaz okulunda aldıgı bır desı gecip dgs yınde kazandı ve zıraat muhendıslıgıne gectı sende o uc dersı alıp gecersen yaz okulunda 4 yıllıgıa geceebılırsın sanırım..

dıpnot: ben de gırmıstım o sene yaz okuldunda derslerımı bıtıremedıgımden yuksek cekmıs oldugum sınıavım ıptal oldu:(((

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kayit donemine kadar biterse gidersin atiyorum yaz okuluna kaldin yaz okulu kayit d,neminden oncebitiyorsa ve sen mezun olacagina eminsen kayit olursun yoksa kazanip gitmezsen puanin kirilir

Toplam Hit: 1021 Toplam Mesaj: 4