folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dgs Hakkında Bir Soru

Dgs Hakkında Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben meslekyüksekokulu elektrik bölümünde okuyorum mezun olduğum bölümden 5 kişiden az mezun verince dgs ye ağırlıklı ortalama başarı puanım 58 olarak yansıyormuş üstelik sınıfı birincilikle bitirmiş olsam bile bu hiç bişeyi değştirmiyormuş böle bişey varmı gerçekmi bilgilerimizi esirgemiyelim arakdaşlar yardımlarınızı bekliyorum

son bitlisli
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Bildiğim kadarıyla bahsettiğin konu sözkonusu bile değil. Ama yeni sistem nasıl bilmiyorum. 2 yıl önce böyle bir durum yoktu.Bi bölümden nasıl 5 kişiden az mezun verir ki ilginç..

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek

shadowans bunu yazdı:
    -----------------------------

Bildiğim kadarıyla bahsettiğin konu sözkonusu bile değil. Ama yeni sistem nasıl bilmiyorum. 2 yıl önce böyle bir durum yoktu.Bi bölümden nasıl 5 kişiden az mezun verir ki ilginç..

valla benim okuduğum sınıfta gerçekleşmesi mümkün olan bişey ondan böle tırsıyorum ama böle bişeyin olduğunu idda edenler var

son bitlisli
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Ösym'yi ara sor bence. Ancak böyle birşey olsaydı bence ösym'nin dgs müfredatında belirtilirdi. Sende orada bulamadığına göre.. En iyisi ara sen birinci ağızdan al cevabı.

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

kitapcıkta yazıyor hocam not hesaplaması oradan bak...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek

yardımlarınız için teşekkürler ben küçük çapta bi araştırma daha yapıyım işallah bu sefer kesin bi sonuca ulaşırım

son bitlisli
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek

frt bunu yazdı:

yardımlarınız için teşekkürler ben küçük çapta bi araştırma daha yapıyım işallah bu sefer kesin bi sonuca ulaşırım

ben şöyle birşey biliyorum (umarım yanılmıyorumdur.)bölümün 5 kişiden az mezun veriyorsa ve sen bölüm birincisi olsan bile 80 puan vermiyor.

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
Toplam Hit: 750 Toplam Mesaj: 7