Dgs Hakkında Bir Soru
-
arkadaşlar ben meslekyüksekokulu elektrik bölümünde okuyorum mezun olduğum bölümden 5 kişiden az mezun verince dgs ye ağırlıklı ortalama başarı puanım 58 olarak yansıyormuş üstelik sınıfı birincilikle bitirmiş olsam bile bu hiç bişeyi değştirmiyormuş böle bişey varmı gerçekmi bilgilerimizi esirgemiyelim arakdaşlar yardımlarınızı bekliyorum
-
Bildiğim kadarıyla bahsettiğin konu sözkonusu bile değil. Ama yeni sistem nasıl bilmiyorum. 2 yıl önce böyle bir durum yoktu.Bi bölümden nasıl 5 kişiden az mezun verir ki ilginç..
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------
Bildiğim kadarıyla bahsettiğin konu sözkonusu bile değil. Ama yeni sistem nasıl bilmiyorum. 2 yıl önce böyle bir durum yoktu.Bi bölümden nasıl 5 kişiden az mezun verir ki ilginç..
valla benim okuduğum sınıfta gerçekleşmesi mümkün olan bişey ondan böle tırsıyorum ama böle bişeyin olduğunu idda edenler var
-
Ösym'yi ara sor bence. Ancak böyle birşey olsaydı bence ösym'nin dgs müfredatında belirtilirdi. Sende orada bulamadığına göre.. En iyisi ara sen birinci ağızdan al cevabı.
-
kitapcıkta yazıyor hocam not hesaplaması oradan bak...
-
yardımlarınız için teşekkürler ben küçük çapta bi araştırma daha yapıyım işallah bu sefer kesin bi sonuca ulaşırım
-
frt bunu yazdı:
yardımlarınız için teşekkürler ben küçük çapta bi araştırma daha yapıyım işallah bu sefer kesin bi sonuca ulaşırım
-----------------------------ben şöyle birşey biliyorum (umarım yanılmıyorumdur.)bölümün 5 kişiden az mezun veriyorsa ve sen bölüm birincisi olsan bile 80 puan vermiyor.