DGS İle Geçiş Sistemi Hk.(Bilgi Talebi)
-
hocalar ben 2 yıllık bir bölüm okuyorum.. 1. Sene ortalamam yüksek..
-Bu ortalamanın bana DGS de faydası dokunur mu ? (Dokunursa ne açıdan etkiler neye göre hesaplanır?)
-DGS sınavı hakkında yüzeysel bilgi edinmek istiyorum birde(Sınavda ne sorulur hangi dönemlerde olur kaç hakkımız var veya sınırlama var mı gibi)
-
hard çizgi-
-
bölüm nedir ?
evet hocam ortalaman önemli yüksek tut ortalamanı hele bi ilçede felansan rahatlıkla ortamanı yüksek getirebilirsin.
dgs sınavında mat1 ıle turkce karşına çıkıcak sınavdan 3 ay önce düzgün derecede çalışırsan rahatlıkla bi yere girersin bide istanbulda ikametkah edıyosan ve maddı anlamda ıyıysen özel ünivdeler var %50 burslu gırebılırsın veya çok ııy çalışırsan %100 bıle zorlarsın ben geçen sene hiç çalışmadım okan ünivdesı bılgısayar muh. kazandım %50 ıle gırdım ve 8 bın cıvarındaydı fıyat fakat amacım devlet unıvdesı tekrardan hazırlanmaya başladım temmuz 28 di galıba sınav tam hatırlayamadım
not ortalaman artık önemlı dgs sınavında geçen sene gelen bi yönetmelık oldu inş biyeri kazanırsın sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum
-
Okul puanın önemi bana göre büyük, sınıf birincisi olmak için yırtınmanı tavsiye ederim. Sınavda patlayıp da sınıf birincisi olduğu için 80'i hak eden vatandaşın hop diye bölüme girebildiğine şahit oldum. Şu an senin için ya da girecekler için en önemlisi ortlamayı tavan yapmak, sonrası sınav. Kolay gele..

Memento_mori tarafından 02/Tem/13 12:32 tarihinde düzenlenmiştir
-
okul birincisi olmanı tavsiye ederim.
-
eyvallah hocalar çok teşekkür ederim..
-
Geçen sene gelen ÖBP ile bölüm birinciliğinin hiçbir anlamı kalmadı. ÖBP şu şekilde hesaplanıyor; akademik ortalaman 4 üzerinden tam 4 ise 80, 3 ise 60. Yani ortalamaya göre, 2.5 ise 50. 50 ÖBP'nin altında ÖBP'de verilmiyor. Gerisini sen hesapla. Bölüm birinciliği değilde ortalamayı yüksek tutman gerekiyor bu yüzden.
80 Türkçe 80 Matematik soruluyor, sınavda ihtiyacın olan tek şey zaman olacak. Zamana karşı yarışacaksın. Bölümün ne bu arada?
Pc-ErrOr tarafından 04/Tem/13 13:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Pc-ErrOr bunu yazdı
Geçen sene gelen ÖBP ile bölüm birinciliğinin hiçbir anlamı kalmadı. ÖBP şu şekilde hesaplanıyor; akademik ortalaman 4 üzerinden tam 4 ise 80, 3 ise 60. Yani ortalamaya göre, 2.5 ise 50. 50 ÖBP'nin altında ÖBP'de verilmiyor. Gerisini sen hesapla. Bölüm birinciliği değilde ortalamayı yüksek tutman gerekiyor bu yüzden.
80 Türkçe 80 Matematik soruluyor, sınavda ihtiyacın olan tek şey zaman olacak. Zamana karşı yarışacaksın. Bölümün ne bu arada?
İnternet ve Ağ Teknolojileri hocam
-
2 Yıl önce MKU den arkadaşım mezun olmuştu bölüm birincisi idi 70 puan verdiler.