Dgs Matematik Seti Öneriniz ?
-
Orta doğunun ve balkanların güzel insanları sizlerin de düşüncelerini fikirlerini almak istedim bu sene DGS sınavlarına girmeye karar verdim çok azimli çok kararlıyım kazanmam lazım karekök matematik kitaplarını aldım netten bir dünya videolara felan baktım kafam pek basmadı okul biteli 3-4 sene olacak marabalıktan amelelikten bir yere gelemedik bir kaç setlere baktım
http://www.seslial.com/egitim-seti/dgs-tum-dersler-egitim-seti-2013-2014-son-mufredat sizce bunu alsam fayda sağlarmı temel yok hacılar sıfır
-
Haber spikeri gibi anlatıyor güzelmiş ama hocam DGS girecek olan arkadaşlar ile birlikte alabilirsin 2 kişi veya 3 kişi hem sadace sana yük olmaz.
-
antrenmanlarla matematik 1 & 2, ekol hocanın beleş videoları ve bulabildiğin her soru bankası.. Matematikte asıl zor nokta unutmamaktır hocam bu set sana kimsenin söylemediği bir matematik sırrını ifşa etmeyecek en mühim nokta unutmamak ve bunun içinde işlenen konuyla ilgili bol bol ve geriye dönük sorular çözmek.
-
Matematikle arası iyi olan arkadaşlara sesleniyorum öneriyormusunuz bu seti bana fayda sağlarmı