Dgs Sınavları Acıklandı Kıbrısda Okuyan Arkadaslar Varmı Bı Sorum Olacak
-
ii aksamlar arkadaslar dgs sınav sonucları acıklandı gırenler vardır heralde ben kıbrısda kazanmısım arkadaslar orada okuyan arkadaslar varmı varsa ne dır yasamı nasıldır yurtlar cok pahalı geldı daha ucuz yurt bulabılırmıyız yardımcı olabılecek arkadaslar varsa sevınırım
saygılar
-
ben orada okudum,
ucuz bi memleket değil, her babayiğidin okuyabileceği bi memkelette değil.. çok para ve azim lazım..
eğer peşin olarak türkiyedeki özel bi univ e gidebilme şansın varsa oraya git
zira sana aynı paraya gelecek.
ama sen artık kazanmışsın yapacak bişi yok..
ilk sene yurtta kal. arkadaş edinir 2. sene eve cıkarsın
aksi taktirde ilk sene eve cıkarsan çıktığın arkadaşlarından başkaları ile tanışmakta çok zorlanır anti sosyal olursun..
ayrıca ilk sene anlaşmak çokta zordur..
evlerde öyle çok ucuz sayılmaz zaten..
üstelik bulmak için çok çaba gerekir.
hayırlı olsun.. eğer gau yü kazandıysan ki ben oradan mezun oldum (bölüm birincisi olarak bitirdim ama hiç kolay olmadı) güzel bi üniversitedir..
ama orada univ dışında güzel olan bişi yok..
neyse tekrar hayırlı olsun..
-
abi benim eski manita orada :):) yakın dogu ünivde okuyordu ala bitirdi ama zaten kız oralıydı oraya giden başka arkadaşlarımda var pahalı oiyorlar bide kazandıgın ünie göre degişir ama tavsiyem Tr de oku daha iyi...gittinmi dönmek istezesin :):) hem interneti yavaş ... ama extrası bol :):) tam benlik yerde ben miamiye gedecem :):)
-
Hangi uni. oldugunu soylersen bilgi verebilirim. Gayet güzel yerdir.Yasam standartlari buraya göre yüksektir. Okul olarak DAÜ sehir olarak GİRNE gerisi bos :) he bide internet sorunu cozuldu adada dail-up devri bitti son 6 aydir adsl var adada tercihe göre uydu baglntisida temin edebilirsin:)
-
hacı bir çuval para al yanına git o yeter sana okula kayıt ve yurda kayıtta zaten çuvalın yarısını vercen sen anlarsın artık demek istediğimi..Tr de oku derim ben.
-
abı okul uluslar arası kıbrıs unıversıtesı bısıı soracam bu yurtlar neyım bayaa pahalı bu yurt parasını taksıt vere bılıyozmu yoksa dırek 1000 euro mı verıyoz
-
bide sky bılgı verırım demıssın eger sakıncası yoksa pm den msn adresını yollasan da konussak orada sakıncası varmı
-
pm attim