DGS Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ya cemaat şimdi benim okul kısmen bitti lakin yaz okulunda 2 tane ders vericem öyle diplomayı alcam neyse şimdi 2 sorum var benşm

1. si geçici mezuniyet belgesi veya transkript istediler bunlara nasıl ulaşcam

2.si  aday bilgi formunu netten mi doldurcam nasıl doldurcam ?

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

mezun olmadığın için mezun belgesi isteyemezler son snıfta okuyorum diyceksin bu sene mezun olcam diyceksin. diğeri içinde ösydeki gibi bir kağıt başvuru kağıdı ösymnn sayfasında var 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Geçici Mezuniyet Belgsei ve Transkriptini okuldan alacaksın. Öğrenci işlerinden alacasın ama okulun sekreterine varana kadar herkese imzalatacaksın. Mezun olamadığın için mezun olamadığını ama bitirme ihtimalin olduğunu belirten bir belge var onu alacaksın.

Ayrıca; ilk defa giriyorsan formu bürodan alıyorsun diye biliyorum.

not: Yarın son gün acele et. Büyük ihtimal ertelerler ama yarın kesin halletmeye bak.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------

Geçici Mezuniyet Belgsei ve Transkriptini okuldan alacaksın. Öğrenci işlerinden alacasın ama okulun sekreterine varana kadar herkese imzalatacaksın :)

not: Yarın son gün acele et. Büyük ihtimal ertelerler ama yarın kesin halletmeye bak.

esad şimdi 1 dk transkript alcam be nmezun olmadıgım için bunu netten alma imkanım vcar mı ?

birde o geçici mezuniyet belgsini ordamı doldurucam ? başvuru yapıcağım yerde ?

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:

mezun olmadığın için mezun belgesi isteyemezler son snıfta okuyorum diyceksin bu sene mezun olcam diyceksin. diğeri içinde ösydeki gibi bir kağıt başvuru kağıdı ösymnn sayfasında var 

archair o zaman ben başvuru formundaki ön lisans okuyorum şıkkını işaretlicem öylemi ?

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Boşver okuma okuyupta naapcan.

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

lordvader89 bunu yazdı:

Geçici Mezuniyet Belgsei ve Transkriptini okuldan alacaksın. Öğrenci işlerinden alacasın ama okulun sekreterine varana kadar herkese imzalatacaksın :)

esad şimdi 1 dk transkript alcam be nmezun olmadıgım için bunu netten alma imkanım vcar mı ?

birde o geçici mezuniyet belgsini ordamı doldurucam ? başvuru yapıcağım yerde ?

Abi mezun olamadığın için sen alamayacaksın geçici mezuniyet belgesini. Transkripti de bankaya ücretini ödeyerek dekont ile okuldan alabilirsin. Net'den aldığın Transkript geçersiz olur. Çünkü imzalatman gerekiyor. Dediğim gibi tüm belgeleri okuldan alacaksın. Başvuru yaptığın yerde hiç bir şey yapmayacaksın orada onları ilgilendiren sikko formlar onları halledeceksin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

archair23 bunu yazdı:

archair o zaman ben başvuru formundaki ön lisans okuyorum şıkkını işaretlicem öylemi ?

aynen öyle ama ilk başvurun ise bürodan yapman lazım netten yapmazsın. ve parayı yatırmadıysan sabah saatlernde yatır öğleden önce öğlden sonra basvuru yablirsin. eğer öğleden sonra yatırırsan başvuruyu bir sonraki gün yapman gerek. yarın son o yüzden sabahtan yatr parayı

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 856 Toplam Mesaj: 9