DGS Tercihleri Ve AÖF Kayıt Yenileme'nin Çakışması Hk.
-
Merhaba arkadaşlar,
AÖF İşletme 3. Sınıftayım
Bölüm değiştirmek için DGS'ye girdim ancak sonuçlar ve tercihler çok geç açıklandı.
DGS Tercih tarihleri : 19.09.2017-26.09.2017
AÖF Kayıt yenileme tarihleri : 26.09.2017-06.10.2017
Şimdi, DGS tercih sonuçları AÖF kayıt yenileme tarihlerinden önce açıklanmazsa, okuduğum işletme bölümüne devam edemeyeceğim. DGS'de tutmazsa ben başka bişeyi tutmuş olucam. Bu saçmalık hakkında fikri olan var mı?
-
bende bi soru sorsam;gectigimiz bahar donemi icin para yatirmadim pasife gecti kayit yenilemede subeye gitmeden para yatirsam devam edebiliyor muyum aktif oluyor mu
-
Aöf takvimi güncellenir bence.. ÖSYM takvimine göre hareket etmiştir ancak ösym son gün bayram tatili bahanesi ile sonuçları 1 hafta geç açıkladı. Bundan dolayı bütün üniler kayıt tarihini değiştirmek zorunda diye tahmin ediyorum.
-
SENAR1ST bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar,
Bölüm değiştirmek için DGS'ye girdim ancak sonuçlar ve tercihler çok geç açıklandı.
Şimdi, DGS tercih sonuçları AÖF kayıt yenileme tarihlerinden önce açıklanmazsa, okuduğum işletme bölümüne devam edemeyeceğim. DGS'de tutmazsa ben başka bişeyi tutmuş olucam. Bu saçmalık hakkında fikri olan var mı?
Ben 4 sene önce MYO mezunu oldum ve hiç sınava girmeden bölümüme yakın olan bölümlerden verdiğim dersleri de vermiş olarak kabul edilerek girdim. Benim bildiğim hala dgs ye girmeden devam edebilirsin.
-
Bu konu altında bende bişi sormak istiyorum. gıda teknikeri mezunuyum. bu sene dgsye girdim 220 puan yaptım sayısaldan. aöften herhangi bir bölümü 3den başlayarak tamamlayabilir miyiz?
-
Her sene böyle yapıyorlar. Sanıyorum bilerek denk getiriyorlar
-
ArduouS bunu yazdıSENAR1ST bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar,
Ben 4 sene önce MYO mezunu oldum ve hiç sınava girmeden bölümüme yakın olan bölümlerden verdiğim dersleri de vermiş olarak kabul edilerek girdim. Benim bildiğim hala dgs ye girmeden devam edebilirsin.
artık yemiyor yani myo dan aöf 2 yıllıklar sınavsız 4 yıllıga giremiyor.
+ aöf den normal üniv e geçeceksen yine dgs gerekiyor.