folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder DGS Tercihleri Ve AÖF Kayıt Yenileme'nin Çakışması Hk.

DGS Tercihleri Ve AÖF Kayıt Yenileme'nin Çakışması Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SENAR1ST
    SENAR1ST's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

AÖF İşletme 3. Sınıftayım

Bölüm değiştirmek için DGS'ye girdim ancak sonuçlar ve tercihler çok geç açıklandı.

DGS Tercih tarihleri : 19.09.2017-26.09.2017

AÖF Kayıt yenileme tarihleri : 26.09.2017-06.10.2017

Şimdi, DGS tercih sonuçları AÖF kayıt yenileme tarihlerinden önce açıklanmazsa, okuduğum işletme bölümüne devam edemeyeceğim. DGS'de tutmazsa ben başka bişeyi tutmuş olucam. Bu saçmalık hakkında fikri olan var mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

bende bi soru sorsam;gectigimiz bahar donemi icin para yatirmadim pasife gecti kayit yenilemede subeye gitmeden para yatirsam devam edebiliyor muyum aktif oluyor mu

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

Aöf takvimi güncellenir bence.. ÖSYM takvimine göre hareket etmiştir ancak ösym son gün bayram tatili bahanesi ile sonuçları 1 hafta geç açıkladı. Bundan dolayı bütün üniler kayıt tarihini değiştirmek zorunda diye tahmin ediyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    SENAR1ST bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar,

Bölüm değiştirmek için DGS'ye girdim ancak sonuçlar ve tercihler çok geç açıklandı.

Şimdi, DGS tercih sonuçları AÖF kayıt yenileme tarihlerinden önce açıklanmazsa, okuduğum işletme bölümüne devam edemeyeceğim. DGS'de tutmazsa ben başka bişeyi tutmuş olucam. Bu saçmalık hakkında fikri olan var mı?

Ben 4 sene önce MYO mezunu oldum ve hiç sınava girmeden bölümüme yakın olan bölümlerden verdiğim dersleri de vermiş olarak kabul edilerek girdim. Benim bildiğim hala dgs ye girmeden devam edebilirsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Uveys
    Uveys's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu konu altında bende bişi sormak istiyorum. gıda teknikeri mezunuyum. bu sene dgsye girdim 220 puan yaptım sayısaldan. aöften herhangi bir bölümü 3den başlayarak tamamlayabilir miyiz? 

Sadelik demek güzellik demektir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek

Her sene böyle yapıyorlar. Sanıyorum bilerek denk getiriyorlar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    SENAR1ST bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar,

Ben 4 sene önce MYO mezunu oldum ve hiç sınava girmeden bölümüme yakın olan bölümlerden verdiğim dersleri de vermiş olarak kabul edilerek girdim. Benim bildiğim hala dgs ye girmeden devam edebilirsin.

artık yemiyor yani myo dan aöf 2 yıllıklar sınavsız 4 yıllıga giremiyor.

+ aöf den normal üniv e geçeceksen yine dgs gerekiyor.

Toplam Hit: 772 Toplam Mesaj: 7
dgs ve aöf çakışması