folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder DGS Veya KPSS'ye Kayıt Olmayı Becerebilen Var Mı?

DGS Veya KPSS'ye Kayıt Olmayı Becerebilen Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

18 mayısta sistem göçtü paralar bankaya yatmadı.19 mayıs zaten tatil.

Bugün sabah 9 da parayı yatırdım bu sefer de sistem gitmiş durumda

"Ösym Aday İşlemleri Sisteminde bir hata oluştu. Lütfen işleminizi bir süre sonra tekrar deneyiniz:
    Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown."

hata alıyorum.Kafayı yemek üzereyim bugün son gün...

Kafasız herifler kpss, dgs ve lys başvurularını aynı tarihlere almışlar.Bankalara gidiyorsun paranı yatıramıyorsun, sitelerine giriyorsun bu sefer de başvuru işlemini yapamıyorsun.

Allah bilir uzatma da yapmazlar tarihlerde.... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NebuLa
    NebuLa's avatar
    Erkek

kesin uzatma yapmaları lazım binlerce kişi açıkta kalıcak yoksa 3 gunden beri bankaya gidip gelmekten bıktım anca bu sabah 9 da yatırdım sonrası yok zaten

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

25 ine kadar uzatılmış sanırım

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Kayıtların başladığı 2. gün kayıt olmayı zorda olsa becerdim. Daha 2. günden sistem çöktü dediler. Bu devlet ne zaman adam gibi bir uygulama yapacak merak ediyorum. Fog the system:|

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------

nerede yazıyor hocam? dgs de uzatılmış mı?

Aday Bilgi Sistemi bölümünden dgs kaldırılmışta...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

attackatak bunu yazdı:

HeadBanger bunu yazdı:

nerede yazıyor hocam? dgs de uzatılmış mı?

Aday Bilgi Sistemi bölümünden dgs kaldırılmışta...

abi az önce yan pc den ösym nin siteye bakıyorlardı acaba ordamıydı dur bende bakam...

edit büdüt :   bu 1 

http://www.dikeygecis.org/forum/content.php?r=234-Beklenen-Haber-geldi-Basvuru-Suresi-Uzatildi

edit büdüt: 

kpss ise yarın sonmuş sanırım...haber bekliceksiniz artık..

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

eywallah hocam çok sağol.Umarım önümüzde ki 5 gün içinde kayıt olmayı başarabiliriz...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Ben 2 saat önce halletim LYS midir ne zıkkımsa , final öncesi 3-4 günümü yedi namussuz...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

2010 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS), 2010 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-Lisans) ve 2010 Dikey Geçiş Sınavı (DGS)’ye girecek olan adaylar bilgisayar sistemlerindeki tıkanıklık nedeniyle sınav ücreti yatırma ve başvuru işlemlerinde bazı zorluklarla karşılaşmaktadırlar. Bu nedenle 2010 KPSS-Lisans ve 2010 DGS sınavları başvuruları ve banka işlemleri 20 Mayıs 2010 Perşembe günü (bugün) saat 13.30’dan itibaren durdurulmuş olup bu işlemler 21 Mayıs 2010 Cuma günü saat 10.00’da yeniden başlatılacaktır. KPSS-Lisans ve DGS başvuru ve banka işlemleri için süre 25 Mayıs 2010 Salı günü saat 17.00’ye kadar uzatılmıştır.

2010 LYS için banka işlemleri ve başvuru süresi daha önceden ilan edildiği gibi        20 Mayıs 2010 Perşembe günü (bugün) saat 17.00’de sona erecektir. Ancak bankaya sınav ücretini yatıran adaylar, başvuru işlemini internet üzerinden (http://ais.osym.gov.tr ) bugün saat 23.59’a kadar yapabileceklerdir.

KPSS-Lisans ve DGS adaylarının ÖSYM Başvuru Merkezlerini ve internet başvuru sistemini 21 Mayıs 2010 saat 10.00’a kadar kullanmamaları ve ilgili bankalara ücret yatırmak için gitmemeleri önemle rica olunur.

Adaylara ve kamuoyuna önemle duyurulur.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

hocam valla korkmuştum, son gün salı diye duyunca aha dedim geçti sonra baktım internetten bugün sonmuş ertelenmiş yine, gittim ziraat bankasında tanıdık müdür vardı hemen hallettim başvurumuda, internetten yaptım bitti çok şükür :D

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
Toplam Hit: 1810 Toplam Mesaj: 10