Diablo 3 Aktivasyon?
-
Ben şimdi bu battle.net ten diablo3 ü aldım standart edition olarak görünüyor. Fakat oyunda skeleton king i kestiğim zaman bana starter edition süresi doldu upgrade yap diyor. Bi yerden bunu aktive mi etmem gerekiyor ?
-
Guest pass ile oynayıp sonra standart sürümü satın aldıysan aktivasyonu henuz tamamlanmamış olabilr. beklemen gerekebilir, billizardın support sitesindne Ticket açıp yaz çözssün yavşaklar işleirne
-
1.0.3 patchinden sonra geldi o olay dijital sürüm alanlar 72 saat beklemek zorunda oyunu full oynayabilmek için.
Chatten item-gold satışı yapanları engellemek için yaptılar yoksa banlasalar bile adamlar yeni hesap alıp spamliyorlardı. 72 boyunca general chate de giremezsin.
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------1.0.3 patchinden sonra geldi o olay dijital sürüm alanlar 72 saat beklemek zorunda oyunu full oynayabilmek için.
Chatten item-gold satışı yapanları engellemek için yaptılar yoksa banlasalar bile adamlar yeni hesap alıp spamliyorlardı. 72 boyunca general chate de giremezsin.
-----------------------------Evet baktım chat e de giremiyorum neyse 20 sinde almıştım bu akşam aktif olur şu monk u bi 30 yapıyım bu gecer :)
-
US server açık görünüyor eu server 3 gün bekleyin diyor hala... zaten 3 gün bekledim bu ne saçmalıktır ticket atıyorum cevapta vermiyorlar