folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Diablo 3 Aktivasyon?

Diablo 3 Aktivasyon?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Ben şimdi bu battle.net ten diablo3 ü aldım standart edition olarak görünüyor. Fakat oyunda skeleton king i kestiğim zaman bana starter edition süresi doldu upgrade yap diyor. Bi yerden bunu aktive mi etmem gerekiyor ? 

Si vis pacem para bellum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Guest pass ile oynayıp sonra standart sürümü satın aldıysan aktivasyonu henuz tamamlanmamış olabilr. beklemen gerekebilir, billizardın support sitesindne Ticket açıp yaz çözssün yavşaklar işleirne

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

1.0.3 patchinden sonra geldi o olay dijital sürüm alanlar 72 saat beklemek zorunda oyunu full oynayabilmek için.

Chatten item-gold satışı yapanları engellemek için yaptılar yoksa banlasalar bile adamlar yeni hesap alıp spamliyorlardı. 72 boyunca general chate de giremezsin.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:
    -----------------------------

1.0.3 patchinden sonra geldi o olay dijital sürüm alanlar 72 saat beklemek zorunda oyunu full oynayabilmek için.

Chatten item-gold satışı yapanları engellemek için yaptılar yoksa banlasalar bile adamlar yeni hesap alıp spamliyorlardı. 72 boyunca general chate de giremezsin.

-----------------------------

Evet baktım chat e de giremiyorum neyse 20 sinde almıştım bu akşam aktif olur şu monk u bi 30 yapıyım bu gecer :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

US server açık görünüyor eu server 3 gün bekleyin diyor hala... zaten 3 gün bekledim bu ne saçmalıktır ticket atıyorum cevapta vermiyorlar 

Toplam Hit: 1139 Toplam Mesaj: 5