Diablo 3 Hakkında Bi Sorum Var. ( Çözüldü )
-
Hocalar arkadaşım diablo 3 reaper of souls oynuyo. Bende heves ettim alıcam inaşşal yakın zamanda ama bana son anda
" Önce Diablo 3 sonra Diablo 3 reaper of Souls alman lazım" dediler.
20+20 = 40 euro yani.
Gerçekten böyle mi yoksa trollediler mi beni ? :D
Bide elinde olupta can sıkıntısına vermek isteyen olursa alabilirim yani, hiç sorun değil benim için :)
Ayrıca siteden oynayan varsa isimlerini yazsınlar. Bende başladığım zaman onlarla irtibata geçir oynarım beraber :D
GodKlaus tarafından 08/Oca/16 17:24 tarihinde düzenlenmiştir -
kimse bilmiyor mu yahu? :D
-
Hocam ben benim hesabi satiyim sans 40 euro verme 50 liraya satayim sana diablo 3 arti reaper i. İster sifirdan char kas ister kasilmislari oyna.
-
Arkadaşın doğru söylemiş hocam
-
Cesnist bunu yazdı
Yapma yaa :( Yakında bi bayram filanda yokki akrabaların elini öpelimde para versinler :D Neyse harçlıklardan kesmeye devam :(
-
GodKlaus bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Yapma yaa :( Yakında bi bayram filanda yokki akrabaların elini öpelimde para versinler :D Neyse harçlıklardan kesmeye devam :(
15 ocakta 5. sezon başlayacak istersen takılırız
-
Cesnist bunu yazdıGodKlaus bunu yazdıCesnist bunu yazdı
15 ocakta 5. sezon başlayacak istersen takılırız
:) Oyun şuanda elimde yok yani daha satın almadım ama en yakın zamanda parayı denkleştirip alıcam. Aldığım zaman ilk sana PM atarım hocam. Teşekkürler