folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Diablo II : Lord Of Destruction...

Diablo II : Lord Of Destruction...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeReMy
    JeReMy's avatar
    Erkek
    Bir DiaBLo II Expansion KarakTeri Ne KadaR iYi oLaBiLiR SizCe...???

The Great Power Brings Great Responsibilities...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebeluser
    rebeluser's avatar
    Erkek
    hayrola niye sordun? seninki kaç? 7 saat hiç kalkmadan level 15 barbarian yaptım geçenlerde ama... :( malesef yurtta kalmam yüzünden oynayamıyom

There are 10 types of people in this world, those who understand binary and those who don"t.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeReMy
    JeReMy's avatar
    Erkek
    LeveL 81 BarBar » iMMoRtaL KiNg (FuLL Set) ve Bul-Kathos" ChiLdReN (FuLL Set) Ta$ıYoR.. BerSerk iLe Bir VuRusu 3000 kusur Zarar Verıo :)) Sen DüşüN GeriSiNi.. DiaBLo BaaL cocuk OyuNcaGı GiBi Gelio ArtıK :) (si... YarıstırMak GiBi oLdu Bu Da :Pp)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebeluser
    rebeluser's avatar
    Erkek
    Ahh ulan Ahh!!! Olm iyi sakla o karakteri! (Hatta gönder bana ben saklıyayım ) Ben zamanında salak bi trojan muabbetinde format yemiştim bilgisayara da level 52 barbar hakkın rahmetine kavuşmuşu!!! Verecek olduğum dönem ödevi de silinmişti ama karaktere daha çok üzülmüştüm. Oynayabildiğine yat kalk şükret! Benim gözümde tütüyo oynamak, internet kafede oynasam deli para gitçek...

There are 10 types of people in this world, those who understand binary and those who don"t.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebeluser
    rebeluser's avatar
    Erkek
    ha bir de o karakteri kendin uğraşıp yaptın dimi??? hani editlemişsindir karakteri, onu geçen ay babannem de yaptı benim, bayağı iyi oluyr

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeReMy
    JeReMy's avatar
    Erkek
    HiLe eZikLeRin işiDiR .. Başka Da Bişe DemiOm.. eL eMegi Goz nuRu BenıM KaRakteRim.. oNu YapaNa KadAr GıcımDan SoguK SoguK teRLeR DoKuLdu Be...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoyanEx
    NoyanEx's avatar
    Erkek

İşimizvar gücümüz var kardeş hile yapcaz tabii ben atağı 60000 lik karakterle oynarken seni yanıma koysalar sende o karakteri ele almak istersin. bi arkadaş vardı hile yapma lan diyordu. hemde senin gibi 1 hafta başından kalkmayıp level 35 felan yapıyodu oyunu bi hackledim lvl 99 karakter yaptım çocuk 6 aysonra benim gibi hile yapmadan oynamıyordu. tüm karakterleri level 99yapmış sıra sıra oynuyordu.

sonra o da yetmedi netten acaip güçlü nesneler çektim. lan bi madalyon çıktı all skills + 20

benim skiller 20 bi baktım hepsi 40 olmuş. bir armor vardı inanırmısın ekran boyunca armorun özellik listesi vardı bir kılıç vardı barbariana veriyordum hemde duble verdim hellde diabloya 12 vuruşta devirdim adam roket gibiydi o karakterle multplayer yaptım arkadaşla kafayı yedi nası yaptın diye oyunu oynıycam diye iyice kontrolden çıktım 255 kapasiteli kendini ultra hızlı yenileyen ve bitmeyen ok kutusumu dersin +10 light radiuslu kasketmi dersin hemde bununlada bitmez anlatamıyorum burda kardeş o karakteri save de etmedim. çok önceleri idi. keşke her diablocu görebilse idi. beni ancak ozaman anlardınız.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kith-Kanan
    Kith-Kanan's avatar
    Erkek
    benimde 2 karakter var 70  lerde ikiside yalnız açık söliim biri druid biride assasian ikisine adam gibi kıyafet bulamadıımdan ölmekten bıktıım bi noktada indirdim saveleri aldım eşyalarını +7 all skill charm vardı kopyalaya kopyalaya oynadıım kafedeki bütün char lara +99 skill yapmıştım gerçi en son yonadıımda kullandıım skilleri 30 larda bıraktım ama eşyalar stash de duruyo

*667* Neighbour Of Satan Born To Lose, Live To Win...
Toplam Hit: 4005 Toplam Mesaj: 8