Diablo II Vista
-
Selam mürid ve mürideler,
Önceden bilgisayarımda oynadığım Diablo II'yi tekrar indirdim ve yüklemek istedim. İşletim sistemim Vista Home Basic.
Yüklediğimde çalıştıramadım. Vistada yükleyip çalıştırabilen var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim..
-
son güncelleme paketini yükle çalışır. :S gerçi benimkiler orjinal cd. crack attıktan sonra ne olur bilmem. son sürüme görede bi crack ararsın olmadı.
-
windows xp cd sini cd-rom ve ya benzeri aygıtına takıyosun resete basıyosun açılırken cd den boot ediyimmi pc yi die bi soru geliyor. bi tuşa basıyosun ama klavyeden.
sonra hdd yi biçimlendirip windows xp sistemini kuruyosun. Sorunsuz bütün oyunlarıda çalıştırabilmek için sp3 yamasını indirip kuruyosun. Artık kimse tutamaz seni ;) -
Diablo 3 oyna. O daha iyi.:D Hem 3D özelliği var. Daha çok özelliği var ama yazamicam.
-
Dark_Elf bunu yazdı:
-----------------------------
Diablo 3 oyna. O daha iyi.:D Hem 3D özelliği var. Daha çok özelliği var ama yazamicam.
-----------------------------link ver de indirelim o halde? oynamış gibi konuşuyorsun? =)
-
Hallettim beyler. Expansion seti yüklemeden önce crack yapıyordum olmuyordu. Cracklemede yükledim expansion'u birde özelliklerden uyumluluğu ayarladım çalıştı.
Ayrıca diablo 3 çıktı mı :| Ben daha çıkmadı diye biliyorum ama çıktıysa link verirseniz :)
-
gell battlefield 2 oynayalım salla diablo yu
-
Uyuyumluluk yap ve yönetici olarak çalıştır.
-
O bu değilde Vista Home Basic bir çok oyunu kaldırmıyor. Ama Home Premium yükleyebilirsen sorun alacağını sanmam.
Toplam Hit: 1857 Toplam Mesaj: 9