Dialer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    schizophrenia
    schizophrenia's avatar
    Erkek
    arkadaşlar geçengün bir yabancı mp3 sitesine girdim birden modem numara çevirmeye başladı hemen pc yi kapattım modem yüksek sesle num. çeviriyor neyse daha sonra dikkatimi bişi çekti ie nin araçlar internet seç. ayarlar nesneleri görüntüle kısmında bilmenedialer diye bir program durumu yüklü gösteriyor bu nedir sizce bu yüklü old zaman bana fatura kazık falanmı geliyo yada otamatik olarak benim haberim olmadan başaka numaradanmı bağlanıyor nasıl bişi bu bilen varsa bizahmet bir açıklama getirsin

@SCHİZOPHRENİA@
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    direk sil yoksa milyalarca para kayar..

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4got10
    4got10's avatar
    Erkek
    Bu olay genelde porografik materyallerin bulunduğu sitelerde oluyo.Sanırım normal bağlı olduğun hattan koparıp uluslararası hatta bağlamaya çalışıyo.Bİr nevi para tuzağı Osiris doğru söylemiş.Programı sil ve sakın kullanma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhasip
    muhasip's avatar
    Erkek
    önce başlattan bul ordan da dosya ve klaörler komutu ver.
    sonra aranacak yere dialer yaz konum yarel sabit sürücüler olsun be entere bas. alttaki pencerede çıkan dialer ile ilgili herşeyi sil.
    sonra başlattan çalıştır komutu ver
    çıkan pencereye regedit yaz
    açılan pencerede dialer arattır ve dialer adı ile çıkan her anahtarı sil.
    hadi kolay gelsin. yoksa kayar sana milyarlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TuRtLe_sOuP
    TuRtLe_sOuP's avatar
    Erkek
    arkadasımın dediklerini yap.sora emin olmak için internetexplorerin özelliklerine gir dosya sil butonuna bas. tüm çevirimdışı içeriği sil. ve tamamdır.

icq133354444 windowsmessenger:turtle_soup07@yahoo.com CopyRigHT bY TuRtLe_sOuP
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wolf_turk
    wolf_turk's avatar
    Erkek
    dialer için güzel bir (ücretsiz) program var... deneyebilirsiniz isterseniz..
    YAW www.yaw.de den indirebilirsiniz..
    not: program almanca dır...
    kolay gelsin

Ödü Varsa Düşmanın Meydan Açık Hazırız; Bu Topraklarda Biz Doğduk,Biz Yaşadık,Biz Varız...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lowflyer_Tech
    Lowflyer_Tech's avatar
    Erkek
    Bugün temizlersin yarın temizlersin ancak seni yine bulur. En iyisi telefonu uluslararası aramalara kapattır..  Yaw, ad-aware yükle daima güncel tut
Toplam Hit: 2219 Toplam Mesaj: 7