Die Hard 4.0
-
Film Gerçekten Hosuma Gitti.Hack Uzerıne kurulu..Fire-Sale(Yangın Satısı) Denen Olayı Gerçekleştırıolur.Fazla soze Gerem Yoq..GİDİN IZLEİN..
-
Bulunduğum Yerde F Klavyesi Olduğundan Fazla bılgi yazamadim..ewde ustunden geçcem..
-
Kardeş benim gibi F&Q 10 parmak kullanmasını öğren :) ilk baş beyinin yorulur ama alışıyo sonra bu ara tbt deki kimse kız arkadaşı yoksa sinemaya gitmez genelde download eder :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
bu ara tbt deki kimse kız arkadaşı yoksa sinemaya gitmez genelde download eder :D
-----------------------------*9999 :D :D :P bu arada başlıkta die hard 4.0 yazıyo,aq programmı buda sürüm belirtiyonuz :D die hard 4 olucaktı o =)
-
4.0 falan görünce program sandım.
filmmiş a.q.
-
Gerçektan müthiş bir film. Baştan sona aksiyon. Hackerlikte var. Bana biraz fazla abartmışlar gibime geldi ama neyse...
-
Ya film'in Adı Die Hard 4.0 İsterseniz Afişlerden Falan Bakın.Full Hacker'lık..İzlein Değer.
-
dünyada izlediğim en iğrenç film,berbat ötesi,aşırı kötü,senaryo acaip iğrenç,filmde 20.000 tane devamlılık hatası war dünyanın en kötü filmi…tam bi rezalet...hayatımdan 2,5 saatlik bi kayıp..film hack üzerine güzel tamamda çok zorlanmış gereksiz hemde çok....
Toplam Hit: 1018 Toplam Mesaj: 8