Diffiriz Nasıl Kırılı?
-
kız yurtta yurdun netiyle geçiniyor kıza radyo kayıt yapmayı öğretecektim diffirze olayımı ne varmış yükledikten sonra siliniyormuş cafelerde var zatide yurtta niye yaparlar anlamam kıza 1 seferlik yaptırcam şimdi her seferinde de kurmak olmazki vinampı bile yokmuş
nasıl kırarız pek ilgilenmedim bu işle bilen varsa yardım?
-
Deep Freeze GüvenLiğini Açan Program Var, Programı Aktif HaLe Getirdiğinde Bi Reset Çek Deep Freeze GüvenLiği AçıLmış oLacak. İstediğini YükLe Sonra Bir Daha Reseti Bas Tamamdır. Kendi Kendine Deep Freeze Tekrardan Devreye Geçecektir;
http://usuarios.arnet.com.ar/fliamarconato/pages/DeepUnfreezer1.6.exe -
son evrsiyonda işe yaramıyor bu unfreze inşallah eski versiyondur..
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------
son evrsiyonda işe yaramıyor bu unfreze inşallah eski versiyondur..
Yok Hoja, Benim YayınLadığım Eski Versiyonudur. Eskiden Çok KuLLanırdım Ve Her Seferindede İşe Yarardı, Yani İş Görür ;) -
her programı yüklediğinde niye reset çekiyoz kardeşim ?
-
ganimet bunu yazdı:
her programı yüklediğinde niye reset çekiyoz kardeşim ?
NormaLdede Bu BöyLe ;) Deep Freeze GüvenLiği AçıLdımı Önce Reset AtıLır, Pc AçıLdığındada İstediğin Dosyayı YükLeyip Deep Freeze Tekrardan Aktif HaLe GetirtiriLip Reset AtıLır, BöyLece DosyaLar KaLıcı oLur. Verdiğim Program AçıLdımı Hiç Şifre GiriLmeden Direk GüvenLiği Açıyor. Dediğim Gibi Programı ÇaLıştır Ve Reset Bas, Pc AçıLdığında, GüvenLik AçıLmış oLacak. İstediğini YükLeyip Tekrardan Reset Çek Tamamdır. -
tamam saolasn kıza anlatıyım nasıl olacağını eyv saati 250 bin ahhh yanında olmak vardı :)
-
kız yurduysa adresi vergelip bedavaya kırım
-
Asker bunu yazdı:
kız yurduysa adresi vergelip bedavaya kırım
-----------------------------kız kastomonuda masraf etme :)