folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Digital Asset Management (DAM) Tabanlı Uygulama Arıyorum. @8Mm

Digital Asset Management (DAM) Tabanlı Uygulama Arıyorum. @8Mm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Digital asset management yani dosya,veri,resim,müzik,video,pdf,doc ve gruplandırılabilen her türlü nesneyi webe (intranet yada internet ortamında) publish edebilen bir yazılım aramaktayım.Elimde örnek olarak incelediğim bir kaç uygulama var fakat hoşuma gitmedi.

Uygulamayı localde bir serverda çalıştıracağım. Kullanıcılar tarayıcılarından girip arşivde aramalarını yapabilecekler,buldukları verileri download edebilecekler.

Bu bir Asp kodlaması yada programda olabilir. Fakat mutlaka web arayüzü olmalı.Php olmamalı.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ne kadar da çok cevap veren olmuş..

Bari kendi konumu bildiklerim ile cevaplayayım,lazım olur birine birgün.. Umarım.

Microsoftun kendi yazılımı : Expression Media

Güzel,kullanışlı bir program fakat client bazlı tüm clientlere kurmanız gerektiği için aşırı yavaşlık demek baştan elemek zorunda kaldım. Mac OS X 10.4 sonrası sürümlerde de .dmg şeklinde setup sunmuşlar,güzel olmuş.

Image Folio : ImageFolio Pro

Bu perl ile çalışan bir uygulama,hoş. Hatta çok hoş serverda çalışıyor web arayüzü var hatta güzel bir admin paneli ve şık bir arama-görüntüleme menüsü de var ama editleme şansınız yok + bana çok profesyonel gelmedi.

Araştırmalarıma devam ediyorum. Aranızda fikri olan var ise paylaşabilir, mutlu olurum.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

kimsenin cevap vermemesine üzülüp bir cevap vermek istiyorum :)

tarikat olarak kendi dam ımızı yazalım ? adıda tahridam olsun. admin panelinin login kısmınada damsız girilmez yazarız :) 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bunun dökümanını yazmaya karar verdim.

Programınıda geliştiriyorum eklemeler yapacağım.

Edit: Hem local hem web tabanlı çalışan bir uygulama.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    file manager scriptleri felan vardı aslında ama profosyonel değiller. amatörlerin yazdığı scriptler. kendin projelendirmen daha mantıklı olur fikrimce.

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

File Manager 8.5 çok başarılı bir program. Yazılan eklemeler kötü olmuş. Özellikle scriptler görsel açıdan çok kötü hepsini oturup inceledim. Ayrıca programın türkçe olmasıda ingilizce bilmeyenler açısından çok iyi.

File Manager 9.0 da da ek güzel özellikler mevcut. Ama dediğim gibi oturup yazmak en güzeli.

Toplam Hit: 1229 Toplam Mesaj: 6