folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Digital Foto Makınasının Hafıza Kartından Aktarım Yapılamıyo Bı Yardım Acıll

Digital Foto Makınasının Hafıza Kartından Aktarım Yapılamıyo Bı Yardım Acıll

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

sa

agalar sorunun  su  cekıolmıs oldugum resımlerı karttan bılgısayara aktaramıyorum  kartın ıcınde ıkı adet klasor var bbırısınde fotolar var ama dıgerınde  resımler olsaına ragmen klasor ne acılabılıyor nede kopyalanabılıyor ıcınde yaklasık olarak 60 adet resım olmasına reagmen 16 kb lık bı boyut gosterıyor

acıl olarak yardım edersenız cok sevınırım fotolar bugun ıcın lazım

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hacı kamerayı bilgisayara kablo ile bağla kameranın driverlerini ve programlarını kur öle çekmeye çalış...

eğer yine olmuyorsa kart bozulmuş olabilir bi acayiplik var klasör nasıl açılmaz :S

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

ıkı klasorden bırı acılıyor bırı acılmıyordu bana lazım olanları aldım  dıger klasoru de artık fotoyu bılgısyara baglayıp denerım yardımlarınız ıcın tesekkurler

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    diğer klasör muhtemelen küçük resimler klasörü (önizlemede görüntülenen resimler)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 778 Toplam Mesaj: 4