Digital Foto Makinemi Düşürdüm
-
arkdaşlar az önce elimden düştü açıkken ve objektifi dışarda kaldı içine girmiyo aleti açıyorum bır bır ötüyo 2 kere objektif içine filan girmediği için sonra kapanıyo 3 hafta önce teknesondan aldım fakat kendim düşürdüğüm için bir şey filan talep edilmezd e yol gösterebilecek olan varmı?
-
tam bilmediğim için soruyorum, o makinelerin düşmeye karşı garantisi olmuyomu.. Düşürünce garanti işlemiyomuymus :S
-
Hocam bi şekilde o kapağı içine sok, ondan sonrada dışına cıkmıo die götür...
Düşürme garanti dışıdır...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bi şekilde o kapağı içine sok, ondan sonrada dışına cıkmıo die götür...
Düşürme garanti dışıdır...
-----------------------------
sahtekar kişilik xDteknosa dan ürün almayın fln diye okumustum tbt te.. ben microsoft klavye mouse aldım kablosuz adama dedim pil ne kadar gider 2-3 ay gider dedi .. 5 aydır aynı pille dvm :) artık teknosa yada microsoft olmasımı nedir bilmiom..
-
dostum markasını yazmamışsın makinanın eğer ii bişi ise ve cazgınlık çıkartırsan yaparlar :)
Not: tecrübe konusuyor :) Test edildi onaylandı aynen sony :)
-
:) garantiye yolla : dai bencede yenisini verirler zaten:
-
Aynısı benimde başıma gelmişti. Birde makine müdürün makinesiydi. Objektif dışarda kaldı ne içeri giriyor ne de açılıyordu makine. Yere düşünce objektifi azcık yamulmuş ve sıkışmıştı. Biraz oynatınca yerine oturdu ve düzelmişti. istersen sende bir dene. Belki düzelir. (Marka Samsung)
-
rene'nin taktigi dene,
ustlerine git musteri her zaman haklidir..
cazgirlik ise yarar..
Toplam Hit: 1626 Toplam Mesaj: 8