folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Digital Fotoğraf Makinesi Almak İstiyorum.. Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Digital Fotoğraf Makinesi Almak İstiyorum.. Tavsiyelerinizi Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mümkünse nereden hesaplı bir fiyata alabilirim onu da yazarsanız sevinirim.. (karaköy, doğubank vs.v.s) yer belirterek yazarsanız sevinirim..

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    bimeks ten samsung es15 daha ucuzunu bul getir dediler farkını verecegiz dediler bulamadım bir diger önerim SONY CYBERSHOT DSC-S930 ama ben samsung u tercih ettim .

yunusozturk.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sana Bir animi anlatayim.Birgun bende digital fotograf makinesi almak icin yola ciktim.Ilk duragim sirkeci olacakti.Ama cikmadan once electroworld magazasini arastirmistim.Markayida kararlastirmistim panasonic fs20 alacaktim.(sanada panasonic oneriyorum bu arada.ozel mesajdan nedn oldugunu anlatirim sorarsan.)Yola ciktim.Birden sirkeciye gitmem gerekirken mecidiyekoydeki electroworld magazasina ugramaya karar verdim.Cesitli digital fotograf makinelerine baktim ve fiyatlari cok uygundu.Alacagim modeli bulamamistim ama panasonicin baska bir yari profesyonel makinesini gordum.Benim alacagim kompakt makinenin fiyatindan sadece 20 ytl fazlaydi.Alsammi almasammi diye dusunurken: Icimden sirkeciyede gitmeliyim.Bi arastirayim dedim.(yari pro makineyi aklima koydum onunda fiyatini sirkecide soracaktim).Neyse sirkeciye gittim her dukkani dogubank dahilinde icini disini gezdim sordum sorusturdum.Electroworldde 450 ytl olan yari pro. makinenin fiyatini sordugum da hep 800 ytl civari bi fiyat aldim.Yani electroworldde yari fiyatina satiliyordu ve yari profesyoneldi.Gittim electroworldden onu aldim.

Yani buradan cikarilacak sonuc 2 tane

1.Birseyi almadan once iyice sor sorustur.kullanici onerilerini ozellikle onemse.Forumlara sor.Incelemelere bak

(Ozellikle

forum icin: www.fotokritik.com

Makina incelemeleri icin : www.letsgodigital.org )

2.Electroworlde kesinlikle ugra.Hayatimda boyle ucuz bir yer gormedim.

https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 684 Toplam Mesaj: 3