Dıgıtal Tv Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bu dıscovery tv yı ızlemek ıcın ne yapmam lazım bılenınız varmı? Tv kanalları bombos kımın elı kımın sıkınde bellı degıl butun tvler magazın yapıyor bana yaramaz bende belgesel felan ızleyım dıom dıscovery sıfrelı kanal nasıl acarız bunu?

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ben bi ara izliyordum şifresini kırdırmıştık (modül yüklüyorlar kırılıyo) ama 20 gün sonra yine şifrelendi :) malesef gidip parasıyla izleyeceksin :P

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hadı ya tuh...

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BOZO
    BOZO's avatar
    Erkek

TugrulBaba bunu yazdı:

Bu dıscovery tv yı ızlemek ıcın ne yapmam lazım bılenınız varmı? Tv kanalları bombos kımın elı kımın sıkınde bellı degıl butun tvler magazın yapıyor bana yaramaz bende belgesel felan ızleyım dıom dıscovery sıfrelı kanal nasıl acarız bunu?

Tuğrul hoja sende ben gibisin galıba discover hastası hoja o kanalı ceşitli yollarla izleyebilirsin ben 2 tane yazayım

1: yeni bi dijital risivır alırsın next2005dci marka bunlar modulsuz flash belleği var program atıyorsun ona belli aralıklarla polsat gurubu (discover) falan fıstık acıyor yüklemesi falan cok kolay programını da her yerden bula bilirsin

2. Diyorsan ki ben bilgisayardan ayrılamam ona da care var skay star 2 marka dijital bi tv kartı alırsın keylerini internetten indirir izlersin ama bu makınayı baya kasıyor eğer skay star1 alırsan daha iyi olur tabi o biraz daha tuzlu evvet ikisinden birini seç işte

kolay gelsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

andam verdigim siteye bi hafta takil

ögrenmeyecegin nane kalmaz bu sifre cracken olaylarinda

http://www.bitirim.bbg-host.com

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tevekkel
    tevekkel's avatar
    Erkek
    şimdilik illegal izleyen yok dicovery i keyleri var ama yemiyor.ama izleyen varsa illegal söylesin fakat olduğunu sanmıyorum ntv grubuna geçtikten sora şifre olayına girdi ibneler bunda farklı bi sistem var ama şimdilik kıran yok sanırım..

....?.
Toplam Hit: 1632 Toplam Mesaj: 6