Digitalocean Kimlik Bilgileri İstiyor?
-
DigitalOcean a yeni kaydoldum kart bilgilerimi girdim.Adres dogrulaması yaptım ama hesap locked durumda gözüküyor.Hesabı acalı 1 dakika oldu adamlar açar açmaz neden kilitlediler acaba hesabı benden pasaport yada kimlik gbisinden bısey istiyorlar.Göndermeli miyim?Sıkıntı olmasın sonra tüm bilgileri istiolar twitter ile giriş yap diyo github hesabın olacak diyor.
-
SSL sertifikası onaylıysa sıkıntı yok, aynı şeyi benden de istemişlerdi. Supporta kendimi tanıttım falan filan sonra açtılar
Jilet_Boris tarafından 08/Eyl/15 23:23 tarihinde düzenlenmiştir -
göndereyim mi hocam kimlik falan? Yoksa sadece ikna etmeye mi çalışayım ticket üzerinden
-
adamların bunu yapmasının tek sebebi
sen onun sunucularını kullanarak sıkıntılı işler yaparsan, muhattap bulabilmek
aha bu adam yaptı diyerek kaynak gösterebilmek
-
Hannibal_King bunu yazdı
göndereyim mi hocam kimlik falan? Yoksa sadece ikna etmeye mi çalışayım ticket üzerinden
özellikle kimlik vs isterlerse ver, yoksa hesapla ne yapacağını falan anlat
-
Hannibal_King bunu yazdı
TC kimlik numarası ve seri numaralarını gizleyerek kimliğinin ön yüzünün fotoğrafını yolla hocam sıkıntı olmaz.Ama yollmadan önce supporttan ticket aç. Niye kilitlediniz sebebi nedir öğrenebilir miyim diye güzel bir uslup ile sor.
Ticket'ları düzgün açtığımda hep olumlu cevaplar aldım kendilerinden.
-
Şimdi sadece wordpress kuracagım neden kimlik bilgilerim gerekiyor diye kısaca yazdım duruma göre dediğiniz şekil yaparım yada vultr da zaten hesabım var vultr daki linux u denerim
-
vultr'de hesabın varsa digitalocean ile neden uğraşıyorsun ki?
digitalocean, sadece indirim kodun varsa iş görecek bir yer
onun dışında vultr'nin işlemcilerinin daha hızlı olduğunu her fırsatta söyledik
-
Daft bunu yazdı
vultr'de hesabın varsa digitalocean ile neden uğraşıyorsun ki?
digitalocean, sadece indirim kodun varsa iş görecek bir yer
onun dışında vultr'nin işlemcilerinin daha hızlı olduğunu her fırsatta söyledik
öyle diyosan tamamdır hocam.Digital oceanda senın referansın 25 dolarlık ödeme yaparsa sende 25 dolar kazanıosun diye oradan alayım dedım ama uğraştırcaklar belli oldu.Dediğin gibi yapıp vultr kullanayım hocam.