Digiturk + İnternet Paketi
-
az önce babam söyledi, gecenlerde aramıslar digiturk'ten, digiturk + internet 45 lira demisler özet olarak.
simdi baktım da, http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=45&d=digiturk-sampiyonlar-paketi, burada vermisler tarife ücretlerini filan.
baska bir sayfada da lig tv + superonline internet 24 aylık taahhüt yapılırsa 49, yapılmazsa 55 lira yazıyordu.
benim de yeni haberim oldu bu isten.
kullanan var mı acaba aranızda ? hem lig tv, hem de 20 mbit 69 liraysa gayet uygun gözüktü bana.
tabi burada lig tv yazmamıs, sampiyonlar ligi paketi demis, onu da arayıp detaylıca bilgi almak lazım.
yine ilk size sormak istedim.
-
La yine iyi delimisin sen lig tv olmasa ne olur biz 8 mbt e 70 veriyoz
-
gayet uygun bu sekilde, sampiyonlar ligi paketi demiyor ama sampiyonlar paketi diyor ( fb,gs,bjk,ts ) bunlarin maclarini izleyebiliyosun canım benim :D
-
Metanet bunu yazdı
gayet uygun bu sekilde, sampiyonlar ligi paketi demiyor ama sampiyonlar paketi diyor ( fb,gs,bjk,ts ) bunlarin maclarini izleyebiliyosun canım benim :D
aynen yanlıs okumusum ki öylesi daha iyi.
12 ay diyor, 12 aydan sonra ödenen fiyat sadece internete gidiyor sanırım.
-
Biz üye olduk buna. Gelip interneti kurdular telefonu da taşıdık biz telefon taşınmadı daha.
Bizde Digitürk olduğu için 396 liralık indirim kuponu verecekler de hala arayıp şifreyi vermediler.. :)
Velhasıl kelam güzel kampanya.. :)