Digiturk Bayisi Açmak?
-
Bu iş hakkında bilgisi olan var mı?
Kaç paraya açılır?
Gelir modeli için satılan paket başına bir defaya mahsus mu para alınıyor yoksa kullanıcı fatura ödedikçe her ay belli bir miktar mı alıyor?
bu işi yapan memnun mu? Tanıdık bildiğiniz var mı?
teşekkürler
-
Bildiğim kadarıyla aynen gsm operatorleri gibi musterilerden elde edilen kardan da prim gibi bir yüzde alınıyor.
Satışın arttıkça kutu başına karın da artıyor. işin başında kutular sana oldukça pahalıya gelior. Bayiler satış komisyonlarını arttırmak için sürekli sahte abonelik yapiolar o işte.
-
HolyOne bunu yazdı
Bildiğim kadarıyla aynen gsm operatorleri gibi musterilerden elde edilen kardan da prim gibi bir yüzde alınıyor.
Satışın arttıkça kutu başına karın da artıyor. işin başında kutular sana oldukça pahalıya gelior. Bayiler satış komisyonlarını arttırmak için sürekli sahte abonelik yapiolar o işte.
69 Liralık bir paket sattığı zaman hem o paranın hepsini hemde aylık ödediği faturadan pirim alıyor evet sahte açmak ne kadar mantıklı sağ elinden sol eline vermek gibi bişey değil mi?
mc donalds gibi büyük bir teminat vermek gerekiyor mu?
-
Ya mesela firma sana dior ki bu sene 1000 tane satarsan komisyonunu %10 dan %20 ye çıkaracam.
sen kalmışın 975 de. 15 tane eşe dosta açtın onlar da bitti, ondan sonra sahte kullanıcılara digiturk açıyorlar parasıyla. tüm satışların komisyonu yükseldiğinden karları artıyor.
Fiyatları fln hiç bilmiyorum da bildiğim tek şey 50 tane 100 tane satışla para kazanılmadığı, karın doyuracak komisyonlar belli bi kotayı aştıktan sonra oluyo.
HolyOne tarafından 19/Oca/14 19:14 tarihinde düzenlenmiştir -
biraz değişik bi sektör bu sms gönderenlerin çoğu digiturkcu olduğundan var bunda bi iş
googlda da pek fazla digiturk bayi açmakla ilgili bilgi var. İşi öğrenen bilgiyi paylaşmamış gibi. En güzeli firmayı aramak sanırsam
-
ben yapıyordum yazayım sana ama sakın bulasma kar edenı gormedım
69 tl paket satıyorsun dıyelım
60 tl canak 20 tl paket 30 tl de kurulum verıyor ama canagı sayma canagıda sana zorla satıyo 60 tl canak
onun dısında sana baglı musterılerden gelır alıyosun ama oyle buyuk bırsey degıl 1-2 tl bırde fatura odemede 1 tl alıyorsun ama musterıden
onun dısında tıcarı ısı karlı sen paketı alıyorsun 6 mılyara tıcarı adam satıyorsun 10 mılyara bırde dıjıturk sana bı sıstem verıyor sen adama tıcarı verıyorsun o bankaya kredı seklınde 12 ay vade ıle oduyor sen ve dıjıturk paranı pesın alıyosun
-
Bu işi sadece digiturk satıp para kazanacam dersen aç kalırsın. bunun yanında değişik marka uydu cihazları çanak satışı kurulumu ıvır zıvır elektronik malzemeler kablolar da satacaksın.
-
bu ipne dijinin kartı hala zimmetli mi yahu serviste iken bir tane kart kaybolmuştu 100$ keseceklerdi benden allahtan çıktım kurtuldum oradan.