Digitürk İle İlgili Bir Sorun
-
arkadaşlar selam.
benim digiturke borcum vardı geçen avukat aradı 750 filandı borcum dedi ki 2 taksit şeklinde öderseniz 530 liraya kapanır dosyanız. tamam dedik 2 taksiti yatırdım aradım avukatı adam digiturk indirimi kaldırdı borcunuzun tamamını ödeyeceksiniz dedi. bu konuda bir hakkımız var mıdır? :S
-
dosyada ne kadar borc yaziyor?
ve makbuz aldin demi haci?
-
o digitürkün ben ta... geçen sene dilekçe verdik kapatma işlemi için habire borç çıkartıyorlar kapatmıyorlar.Kullanacaklara tavsiyem bulaşmayın amk..gidin kahvede seyredin maçınızı taktırmayın amk...
-
bunlar öyle orospu çocuğu bir kere üyelik açtırdığında iptal ettirinceye kadar akla karayı seçersin
teleon zamanında böyle bir sıkıntı olmuştu benim
bu tür mevzularda iptal işlemini yaptırırken cep telefonunda konuşmaları kaydediyorum
karşı taraftan iptal edilmiştir teyidini alıyorum
konuşmaları kaydettiğimi söylüyorum
aksi bir durumda dava edeceğimi açıkça belirtiyorum
sonra ilişki tamamen kesilmiş oluyor
tavsiye ederim -
yanak bunu yazdı
o digitürkün ben ta... geçen sene dilekçe verdik kapatma işlemi için habire borç çıkartıyorlar kapatmıyorlar.Kullanacaklara tavsiyem bulaşmayın amk..gidin kahvede seyredin maçınızı taktırmayın amk...
hocam şirketin bağlı olduğu hukuk bürosundan borcu yoktur yazısı al.
-
AbdullahAzad bunu yazdı
dosyada ne kadar borc yaziyor?
ve makbuz aldin demi haci?
makbuzlarım var hacı ama ben izmirden yatırıyorum büro konyada o yüzden bilmiyorum dosyada yazanı sadece adamla konuştuğumu biliyorum. adam bize katakulli yapıyosa bunu en kolay nerden öğreniriz ki?
-
direk dava ac abimde sezon bitince kapattırmıştı sonra bize fatura fln gelmedi sonra 453 tl borc diye yazı geldi gitti dava actı böyle sacmalık mı olr a.q