DIGITURK ÖMÜR BOYU ÜCRETSİZ...
-
DİGİTURK VB DÜNYADAKİ BÜTÜN KANALLARI ÖMÜR BOYU BİR KERE ÖDEME YAPARAK İZLEMEK İSTEYENLER BENİMLE TEMASA GEÇEBİLİRLER. NOT:GARANTİLİDİR.
ÇALIŞTIRMADAN VERMEK PRENSPLERİME AYKIRIDIR VE BU YÜZDEN TEST EDİP VERİYORUM SİZİN YANINIZDA.
Yurtdışından ithal elektronik bir cihazdır.
1,5 kg ağirlığında, normal bir fotoğraf makinesi büyüklüğünde ve görünümündedir.
Montaj ve teknik servis elemanı (veya bilir kişi) gerektirmeyecek kadar oldukça basit bir kurulumu vardır. Son kullanıcı tarafından rahatlıkla takılabilir, kullanılabilir.
Buna rağmen biri İngilizce, diğeri ise Türkçe kullanım kılavuzu (User Manuel) ile birlikte gönderilir.
Biri Receiver çıkışına, biri TV anten girişine, diğeri de prize takılan (gerilim/power) toplam 3 tane bağlantı kablosu ile çalışır. Aygıtın çalışması için bunların takılması yeterlidir.
Anten port girişleri hem TV anten (tuner), hem de skart girişi olmak üzere “dönüştürücülü” kullanıma müsaittir.
Her tür (herhangi bir marka ve model) Receiver ile kullanabilmeniz mümkündür. Aygıt, Receiver (marka ve modellerine karşı) seçici değildir. Çünkü Receiver çıkışına (sonrasına) bağlanmakta, alıcı ekipmanlar (anten + LNB + Receiver) aracılığı ile alabildiği yayınları çözebilme statüsünde iş görmektedir.
Digital, Analog, d2mac, Nagra ve MPEG formatında yayın yapan tüm kanalları orijinal yayındaki ses, görüntü ve renk kalitesiyle çözebilmektedir. Bu çözme uygulamasına DigiTurk, LigTV, Cine5 (uzun zamandır zaten çözülüyor, bu kanal), Irdeto, Viacces vb. gibi yeni nesil ikinci sistemler dahildir.
Kartsız, modülsüz, süre sınırlı olmayan, ayrıca bir Decoder kullanımını gerektirmeyen, güncellemesi ve (makinenin alımından sonra ek) masrafı olmayan yeni bir sistemdir.
Çözüm işlemini entegral devreler (Chip) üzerinden gerçekleştirir.
İlk açıldığında 30 sn, kullanım esnasında şifreler değiştiğinde 5-10 sn de açık görüntü verir.
Bu aygıtı kullanırken kanal sahiplerinin sizi tespit edebilmesi mümkün değildir (Üzerinde modem giriş portu olmadığı için telefon kablosu takma zorunluluğu yoktur. Zira sizi denetleyecek kimse de yoktur).
Kullanım için, (biz dahil) hiçbir kişi ve kuruluşa bağımlı değilsiniz. Düzenli ya da düzensiz hiçbir ödeme yapmanız gerekmez.
Makine olarak (olası teknik arızalar için) 3 yıl üretici firma garantilidir. Garanti belgesi ile gönderilmektedir. Kullanıcı hatası nedeniyle olmayan teknik ve donanımsal arızalar durumunda uygulama, tamir yöntemi yerine yenisi ile değiştirilmesi şeklindedir. Kullanım limiti kısıtlı değildir, ömür boyu yukarıda belirttiğimiz format türlerini çözmede kullanabilirsiniz.
Piyasada aynı işi yaptığı iddia edilerek satılan (genelde de randıman alın(a)mayan ya da süreli ve/veya kısıtlı randıman alınabilen) Bloker türü cihazların aynısı ya da benzeri değildir (Aynı mantıkla çalışmamaktadır).
ŞATIŞ FİYATI: 150€
-
YEN ADRESLERİMİZ
www.decoder.makinasi.com
decoder@besiktasim.com
siteyi yanlıs yazdın galiba...
-
Bana bu aletin çalıştıını kanıtla sana istediin parayı verecem hem de şu adresleri bi daa kontrol et bi türlü ulaşamadık sana
-
Aynen sitelere falan bir bak lütfen...
-
arkadaşlar site bir iki gün içinde yayında daha yeni bitti.o yüzden ıcq doğru,e mail doğru web siteside doğru daha yayına geçmedi
görüntsüde vardır decoder in. -
SİTE HİZMETE GİRDİ ARKADAŞLAR EMAİL VE ICQ YOLUYLA SATIŞLAR YAPILACAKTIR SİTE GAYET AÇIKLAMALI BİR ŞEKİLDE YAINLANMIŞTIR MAİLLERİNİZ SADECE SPARİŞE YÖNELİK OLSUN.AKSİ TAKTİRDE CEVAP VERİLMEYECEKTİR GEREKLİ AÇIKLAMAYI TESLİMATTADA YAPILACAKTIR.
http://decoder.makinesi.com/ -
selam kaput...
ben sitenin yeni üyesiyim bu senin bahsettiin digitürk çözücünün ayn1s1 satturkey adresinde sat1lan bir programmerdir iyice inceledim ve hiçbirfark görmedim.Simdi ben o programmer"i alirsam nasil kullanirim genis bir bilgi verirmisin...
simdiden yardin dokunsada dokunmasada saygilar sevgiler vede iyi çalismalar.
HANIFI. -
yalancı !
Toplam Hit: 3844 Toplam Mesaj: 10