Digiturk Play Veya Mobil Lig Tv İçin En Uygun Nedir ?
-
Merhabalar 3-4 kişi birleşip bilgisayardan yasal olarak izlemek istiyoruz.
digiturk playin sadece bir takım paketini almak istiyoruz ancak siteyi inceleyince 79 tl diye gördük.bunun dışında daha uygun bir şey var mı ? sadece digiturkplay mı oluyor çünkü bir kaç arkadaş ayda 40 tl ye mal ediyordu geçen senelerde.
konuya vakıf olan arkadaşlar bilgilendirirse seviniriz.
not : televizyon yok mobil olarak pc den tabletten telefondan izleyebiliriz.
-
@mkyb nin verdiği linkten 2 hafata ya da 3 haftadır izliyorum Galatasaray maçlarını babalar gibi valla. Hayvani bir HD kalitesi var. Para vermek gereksiz bence...
-
ilteris bunu yazdı
@mkyb nin verdiği linkten 2 hafata ya da 3 haftadır izliyorum Galatasaray maçlarını babalar gibi valla. Hayvani bir HD kalitesi var. Para vermek gereksiz bence...
4 kişi olunca çok koymuyor derbilerde rezillik yaşamamak istiyoruz.
-
rapidhacker550 bunu yazdıilteris bunu yazdı
4 kişi olunca çok koymuyor derbilerde rezillik yaşamamak istiyoruz.
1 hafta deneyin duruma göre alın bence.
-
hocam periscopeta bile bin tane link var , para kazandırmayın şunlara
-
umit bunu yazdı
kazansın kazansın niye kazanmasınlar ?
-
up
-
rapidhacker550 bunu yazdıumit bunu yazdı
Geçen sene yüksek kalite diyerek üyelikleri sattılar lig başladı kaliteyi düşürdüler paramızla rezil olduk o kadar para verip netspor20.tv kalitesinde yayın izledik. Bundan sonra tepesini alırlar anca.
-
DarkSkull bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıumit bunu yazdı
Geçen sene yüksek kalite diyerek üyelikleri sattılar lig başladı kaliteyi düşürdüler paramızla rezil olduk o kadar para verip netspor20.tv kalitesinde yayın izledik. Bundan sonra tepesini alırlar anca.
dgiiturk mu hocam ? digiturk play taraftar paketi mi ?