Digiturk Ve İnternet Fiyatlarıyla İlgili
-
arkadaşlar eve hem internet hemde GALATASARAY'ımızın maçlarını artık para vererek izleyim diye (: digiturk tek galatasaray maçları ve diğer spor kanalları da açık ve internet paketi almıştım. geçen sene 711 lira ödüyordum o dönemki araştırmalarım sonucu iyi bir fiyattı. bu ay 987,55 lira geldi mail attım geri dönüş yaptılar= "uyelıgınızde 05,08,2026 tarıhınde yapılan yenı taahuud kapsamında 05,08,2026-02,09,2026 arasındakı donem ucretı ıle 03,09,2026-02,10,2026 arasında donem ucretı bırlıkte yasımıstır. yenı taahhut anlaşma ucretınız 12 ay taahuutlu aylık 854,25 tldir.agustos ayından kalan kullanbım ucretınızde eylul ayına eklendıgınden bu aykı faturanız 987,55 gelmıstır.
Bilgilerinize sunarız."
yazdılar. tamam burda bi sıkıntı yok. artık 854,25 lira ödeyecem tamam ama araştrdım;
İnternetli Eğlencenin ve Avrupanın Yıldızı Paketi
899 ₺35 Mbps 12 Ay Ayda 899 TLdiye paket var ve
1269 ₺35 Mbps 12 Ay Ayda 1269 TL
paketlerini buldum. benimki gibi internet+tek takım paketi fiyatı bulamadım. bu işi yapan müridimiz var mı? onlar bilir hangi paket kaç paradır. yada aradığım paketin fiyatını bilen müridimiz var mı?
şuan avantajlıyım galiba hiç kaşınmayım mı? (: bide sizler internet+digiturk'e kaç para ödüyonuz?
-
Engelli indirimi ile 809 tl teklif yaptılar babamada
İnternetsiz sadece tv olarak
-
kardeşimda bu pakete geçmek istiyor. Türktelekom fiber alt yapısı var. 799tl + 90tl modem taraftar paket.
digiturk internet konusunda nasıl ? Alt yapı turktelekomun ama çıkış noktalarda veya digiturk alt yapısına dokunan noktalarda genel manada sorun yaşayan var mı ?
-
Ozann bunu yazdı
Engelli indirimi ile 809 tl teklif yaptılar babamada
İnternetsiz sadece tv olarak
benimde var engelli indirimim benim sakarya eah'nden %74 engelli raporum kimliğim var, engelli indirimi= %25 diye hatırlıyorum bunu da kullanıyorum. bununla ilgili bu engelli kimliğimi raporumu bi yere mail atmıştım.
sadece tv 809 tl ise sanki fazla gibi. bi görüşün adamlarla. İNTERNETli eğlencenin ve avrupanın yıldızı paketi 899 tl imiş. adamlarla görüşün hakkımızı kullanalım (;
-
HanDSomE bunu yazdı
kardeşimda bu pakete geçmek istiyor. Türktelekom fiber alt yapısı var. 799tl + 90tl modem taraftar paket.
digiturk internet konusunda nasıl ? Alt yapı turktelekomun ama çıkış noktalarda veya digiturk alt yapısına dokunan noktalarda genel manada sorun yaşayan var mı ?
ben ilk tabiki türk telekom'un adsl ile başladım. 2000'li yılların başlarında doping adsl'e geçiş yaptım fiyatı daha uygundu. sonra başka firmaları da kullandım. alt yapı olarak hepsi aynı alt yapıyı kullanıyor. digiturk'te de ben hiçbir sorun yaşamadım. ilk doping adsl ile ne yaşıyorsam digiturk'le de aynı şeyleri yaşıyorum.
-
Tv+internet 700 lira
-
mobilfree ye gectim internet icin gayet uygun tt altyapisini kullandigi icin tt kalitesi nasilsa ayni diyebilirim 35mbit fiber
ref kodu ile uye olursaniz 1 ay ikimizede beles: TMFZ8B7K3O
hellboy4tr tarafından 07/Eyl/26 11:52 tarihinde düzenlenmiştir -
numune bunu yazdı
Tv+internet 700 lira
tv ama nasıl tv? lig maçları yani beinsport var mı?
internet heryerde aynıdır türk telekom baba ne kadar hız müsade ediyorsa onu verebilirler. başka öyle altyapısı olan bir firma ben duymadım.
@hellboy4tr
benim adres için;
AdslPort var · 24 MbpsVdslPort var · 88 MbpsFiberAltyapı yokdedi. buda @numune'nin verdiğiyle aynı. bu fiyat olarak daha uyguna benziyor ama yine lig maçları=beinsport yok. -
ajan1111 bunu yazdınumune bunu yazdı
Tv+internet 700 lira
internet heryerde aynıdır türk telekom baba ne kadar hız müsade ediyorsa onu verebilirler. başka öyle altyapısı olan bir firma ben duymadım.
@hellboy4tr
benim adres için;
AdslPort var · 24 MbpsVdslPort var · 88 MbpsFiberAltyapı yokdedi. buda @numune'nin verdiğiyle aynı. bu fiyat olarak daha uyguna benziyor ama yine lig maçları=beinsport yok.Benimki sendika ayağı hacı tv full internet 50 mbps
-
numune bunu yazdıajan1111 bunu yazdınumune bunu yazdı
Tv+internet 700 lira
@hellboy4tr
benim adres için;
AdslPort var · 24 MbpsVdslPort var · 88 MbpsFiberAltyapı yokdedi. buda @numune'nin verdiğiyle aynı. bu fiyat olarak daha uyguna benziyor ama yine lig maçları=beinsport yok.Benimki sendika ayağı hacı tv full internet 50 mbps
tamam abimsin (;