Digiturk Yada Dsmart‘I Olanlara Bir Kaç Soru
-
Hocalar herkese iyi günler,
Evimde TV yok benim. Bu güne kadar hiç aramadım, yokluğunu da hissetmedim. Fakat bu belgesel kanalları beni çok cezbediyor.
Dolayısıyla eve tv almak istiyorum. Fakat sizlere danışmak istediğim bir kaç husus var. Aydınlatırsanız sevinirim.-Digiturk yada dsmart alsam tv yi kurduğum odaya kadar kablo mu çekecekler ? Duvardan gelen tv kablosu yeterli olur mu?
-Digiturk yada dsmart yayınını kablosuz bir şekilde tv ye aktarabilir miyim ?
-Tv den aldığım görüntüyü bir aparatla farklı bir odadaki projeksiyon makinasına aktarabilir miyim ?
Teşekkür ediyorum.
-
up
-
http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=kablosuz+g%F6r%FCnt%FC+aktar%FDc%FD
HoLyCat tarafından 18/Ara/13 15:43 tarihinde düzenlenmiştir -
bence tv almamaya devam et tivibu web al , laptop tan izle belgesellerini tatmin eder seni.TV çok tehlikeli bişey
-
ikiside mevcut.
tv nin olduğu odaya uydu kabblosu çekecekler.
eğer duvardan gelen dediğiniz kablo çanak antene ait ise, kablo çekmeye gerek yok. direk ona bağlayarak kullanabilirsiniz. muhtemelen Turksat uydusudur.
d smart Turksattan yayın veriyor, digiturk için ayrı bir anten kurulumu yapılıyor. lig tv alacaksanız sadece Turksat üzerinden yayın veren peketler mevcut.
d smartın HD kanal seçeneği daha fazla (sinema-dizi-belgesel-spor)
-
Uzun yıllar digiturk kullanmış ve şuanda da dsmart kullanan biri olarak öncelikle digiturk almanı tavsiye ederim. Bunun dışında evet tvyi nereye konumlandıracksan oraya kadar uydu kablosu çekecekler. Projeksiyon bağlantısını direk dekoder üzerinden yapabilirisn tvden nasıl aktarılır bilemiyorum. Ama 2 farklı odada aynı anda izleyeceksen yan odaya kampanyası var digiturkun ondan alırsın. 2 odada aynı anda istediğini izler.
-
Sakın ikisinide alma. sonradan pişman olursun.yakanı kurtaramazsın geçirdikce geçirirler..Başında D olanlardan uzak dur.. paran çoksa bişey diyemem.. normal uydu al, uydu cihazını kaliteli decoderi olanlardan alırsan herşeyi izlersin.
ProBilisim tarafından 18/Ara/13 23:48 tarihinde düzenlenmiştir -
2 adet daha digiturk abaneliğim vardı, kapatmak için müşteri hizmetlerini aradım. defalarca geri dönüş yaptılar kapatmamam için. ancak ihtiyacım olmadığını, şu tarihten sonra yayını kesmemeleri halinde ödeme yapmayacağımı, görüşme yaptığım saatlerin tarafımda da kayıtlı olduğunu bildirdim ve hiç bir problem yaşamadan kapama işlemlerini gerçekleştirdim. şu an halen D smart ve digiturk kullanmaya deam ediyorum. sıkıntı yok bende. ama sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuş olabilir, birşey diyemem