Digiturkplay (Octoshape)'İ Daha Verimli Kullanabilmek İçin Ne Yapılabilir?
-
Merhaba,
Win7, Pentium 4 3.0 Ghz işlemcili, 2GB Ram'li, ekran kartı fena olmayan bir makinede Digiturk Play 'den 800k maç yayını izlerken nasıl daha yumuşak geçişler elde edilebilir, fikri olan var mı?
Mesela, Görev Yöneticisinden öncelik felan verdim ama pek işe yapamıyor.
Başlarda Yandex Browser hepsinden iyi sonuç verdi fakat o da bi' süre sonra şişme yaptı ve chrome&firefox gibi arada sırada donmaya başladı (1 sn 'lik donmalar, ses gidiyor geliyor felan, rahatsız edici).
İşlemci kullanımından kaynaklı oluyor diye düşünüyorum çünkü %100 e varan kullanım oluyor maç esnasında.. 400k kalitede izlerken bu sorunları yaşamıyorum, bunun üstü bant genişliğinde sorun oluyor.
Fikri olan, şunu dene diyen varsa sevinirim, bana kalırsa yapılacak en iyi şey sistemi yenilemek de böyle de idare ediyorum işte.. dizüstü var ama onu da monitöre veya TV'ye bağlama şansım yok, küçük ekranda da izlemek istemiyorum.
Teşekkürler, Sevgiler..
RockZs tarafından 23/Ağu/15 20:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Bağlantı kaç Mpbs belki onunla ilgili olabilir. Ben 1800k aldım çok nadir donuyor 25 Mpbs hız var fakat akk aştığım için 3 Mpbs ye düştü yinede sadece 1 kere takıldı o kadar
evsiz tarafından 23/Ağu/15 21:10 tarihinde düzenlenmiştir -
bağlantıda sıkıntı yok hocam, sağolasın.
-
pentium 4, windows xp için uygundur. windows 7 ağır geliyor olabilir.
-
avira ve netlimiter i kapadım. browser olarak yandex - yayın 2 de maçın ilk yarısında hiçbir sıkıntı yaşamadım. daha önce yayın-2 yi yandex'le denememiştim, buraya da not düşmüş olduk.
yardımlar için teşekkür ederim.
programı nasıl hızlandırabilirim işlemciyi nasıl daha verimli kullanabilirim kahrolsun browserlar yaşasın sopcast yaşasın acecast