folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Digütürk Receiver İle İlgili Soru?

Digütürk Receiver İle İlgili Soru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

biraz önce beni digütürk den aradılar.Yeni kampanya hakkında bilgi verdiler.13 liraya 2 senelik sözleşme dahilinde 1 ay boyunca ligtv bedava ve ücretsiz receiver ve çanak vericeklerini söylediler.benim sorum ise bu süre bittikten sonra bana verilen receiver ile normal uydu kanallarını izleyebilirmiyim?Birde sizce kampanya nasıldır?

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

beyler hiç kimsenin bilgisi yokmu ya:(

up

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

üyelik süresi boyunca recieverin tüm hakları digitürk e aittir. üyelik bitince recieveri normal bir uydu alıcı olarak kullanabilirsin. Yanlız sözleşmeyi iyi oku reciever sende mi kalacak teslim mi edeceksin.  norrmal uydu cihazı olarak kullanmak iççin uydu forum sitelerinden yardım alabilirsin. çok konu war.

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://www.sikayetvar.com/arama/?typex=1&q=digiturk&x=0

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

dreambox riciverleri araştır.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

caldii10 bunu yazdı:
    -----------------------------

üyelik süresi boyunca recieverin tüm hakları digitürk e aittir. üyelik bitince recieveri normal bir uydu alıcı olarak kullanabilirsin. Yanlız sözleşmeyi iyi oku reciever sende mi kalacak teslim mi edeceksin.  norrmal uydu cihazı olarak kullanmak iççin uydu forum sitelerinden yardım alabilirsin. çok konu war.

-----------------------------

hocam onu acık bi şekilde sordum.Üyeliğiniz bitince reciever ve çanak tamamen size ait olucak deniyor.Mantıklı diilmi sizce bu fiyata?

Toplam Hit: 1060 Toplam Mesaj: 6