Digütürk Receiver İle İlgili Soru?
-
biraz önce beni digütürk den aradılar.Yeni kampanya hakkında bilgi verdiler.13 liraya 2 senelik sözleşme dahilinde 1 ay boyunca ligtv bedava ve ücretsiz receiver ve çanak vericeklerini söylediler.benim sorum ise bu süre bittikten sonra bana verilen receiver ile normal uydu kanallarını izleyebilirmiyim?Birde sizce kampanya nasıldır?
-
beyler hiç kimsenin bilgisi yokmu ya:(
up
-
üyelik süresi boyunca recieverin tüm hakları digitürk e aittir. üyelik bitince recieveri normal bir uydu alıcı olarak kullanabilirsin. Yanlız sözleşmeyi iyi oku reciever sende mi kalacak teslim mi edeceksin. norrmal uydu cihazı olarak kullanmak iççin uydu forum sitelerinden yardım alabilirsin. çok konu war.
-
-
dreambox riciverleri araştır.
-
caldii10 bunu yazdı:
-----------------------------
üyelik süresi boyunca recieverin tüm hakları digitürk e aittir. üyelik bitince recieveri normal bir uydu alıcı olarak kullanabilirsin. Yanlız sözleşmeyi iyi oku reciever sende mi kalacak teslim mi edeceksin. norrmal uydu cihazı olarak kullanmak iççin uydu forum sitelerinden yardım alabilirsin. çok konu war.
-----------------------------hocam onu acık bi şekilde sordum.Üyeliğiniz bitince reciever ve çanak tamamen size ait olucak deniyor.Mantıklı diilmi sizce bu fiyata?