Dijital Baskı Makinaları.
-
Arkadaslar, baslıkta da belirttigim üzere bana dijital baskı makinlarında kullanılan
sarf malzemelerini nereden\nerelerden temin edebilirim bunun bilgisi lazim.
Bu islerle ugrasan veya bilgisi olan arkadaslar yardımlarinizi bekliyorum.
-
Bu konuda üstüme adam tanımam :) dijital baskı makinaları spectra kafalar. Hepsinden anlarım. Boyasından, tamirinden, nereden malzeme temin edeceğinden, folyosundan, kafa temizliklerinden. Msn adresini gönder pm ile hallederiz.
-
merhaba pm attım. bekliyorum.
-
Kardeş bizde Canon CLC920 var. CopyFun kağıdı genellikle sıkışıyo. Bi de dramdaki çiziğin tamiri nasıl olucak
-
arkdaşın dediği sanırsam büyük baskı makinaları. Brandaya, folyoya ve kağıda baskı yapan makina. Ölçüleri yaklaşık 180-250-320-500 olarka değişir. Dış mekan baskı makinasıdır.
-
Biz bunla bi tane kağıt çekiyoruz sonra t-shirte basıyoruz. Ama bi tane kağıdı basabilmek için 20 tane kağıt kullanıyoruz. Kar edicez derken zarar ediyoz.
-
hocam senin dediğin makinayla arkadaşın dediği makina farklı. İç mekan baskı makinası senin dediğin. Ayrıca Hp ninde var bir tane. Ne basarsan bas bir şey sıkışmıyor. Makinada teknik arızalar vardır sizin.
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------
arkdaşın dediği sanırsam büyük baskı makinaları. Brandaya, folyoya ve kağıda baskı yapan makina. Ölçüleri yaklaşık 180-250-320-500 olarka değişir. Dış mekan baskı makinasıdır.
-----------------------------evet arkadasin dedigi gibi büyük makinalar.
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------evet arkadasin dedigi gibi büyük makinalar.
Evet 250 veya 300 kilo geliyo tosuncuk