Dijital Fotoğraf Mak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    bende optinon dsc-224 diye dandik bi fotoğraf makinası var.cihazın web cam özelliğide var ama kullanamıyorum önceden bilgisayara taktığımda ekranda webcam mi disk mi diye soruyodu artık sormuya bi bilginiz varsa yardımcı olun

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dave
    dave's avatar
    Erkek
    datron dsc 216 var ona benzer sanırım öncelikle sürücyü tam yükle sonra cd içerisinde vaya internetten buldugun bir kamera proramını kullan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    dave saolasın ama kendi driverınında son sürümünü indirdim canon kodak falan da var bende onların programlarlada uğraştım olmadı bugün servisine yolladım izmirde servisi bilem yok taa istanbula yollamk zorunda kaldım

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eklotje
    Eklotje's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşım,
    Senin gibi bendede dandik bir fotoğraf makinası vardı sadece internetde yayınlamak için fotoğraf çektiğinde işe yarıyordu, yenisini alınca oynamaları için çocuklara verecektim. Benim ekran kartım Asus v3800 eski bir ekran kartı bu kartın tanıtım CD sinde TWAIN diye bir program var bunu yüklediğimde dandik fotoğraf makinasını WebCam olarak kullanmaya başladım. Senin işine yararmı bilmiyorum. İstersen yollayayabilirim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    typxan
    typxan's avatar
    Erkek
    bence tekrar yuklememn sorunu cozecektır

yeniyim burda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozancn
    ozancn's avatar
    Erkek
    bu optinon dsc 224 müdür nedir bunun sürücüsünü nereden yükledin arkadaşım ben bulamadım da
Toplam Hit: 1936 Toplam Mesaj: 6