Dijital Fotoğraf Makinesi Alıcam Önerileriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Sony den şaşma ama tavsiyem odur ki sony nin objektif çıkmayan modellerinden al daha uzun ömürlü daha sağlam olur..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Elimde Sony DSC H-20 modeli var, su an uretimde degil, makinadan acayip memnunum,uzerinde Carl Zeiss lens var.

Bende Sony'i oneririm.

Bortubocek sever
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    az bekle iret makina getircekmis

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam biz fotograf makinasi satiyoruz tahribatta da bir kac kişiye satiş yaptim.  Referanslara sorabilirsiniz   İlk tavsiyem  hepsi buradadan alipte macera yasama gidip teknosada görüp satin al ve alacagin ürün konusundada soyle soyleyeyim ya gittigidiyorda fujifilm türkiye firmasi sürekli satiş yapiyor ya oradan al günün fırsatinda hergün bir ürün verir cok ucuza alirsin garantili faturali sigortali olarak   yada teknosadan al ürünler ayni ürün ama hizmetler cok farkli olur bilgine.   Hepsi burada.com satiş yapan bir firma degil araci firma ürünlerini neotech yada erkayalardan tedarik edip gonderiyor bir sorun cıktıgında ise once sen gonderiyorsun sen takip ediyorsun tam bir macera demedi deme.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

elimde sx 130 var satıyorum ilgilenirsen 4 aylık filan makine garantisi filan var satış ssebebim profosyonele geçeceğim

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

scarletbeard2 bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam biz fotograf makinasi satiyoruz tahribatta da bir kac kişiye satiş yaptim.  Referanslara sorabilirsiniz   İlk tavsiyem  hepsi buradadan alipte macera yasama gidip teknosada görüp satin al ve alacagin ürün konusundada soyle soyleyeyim ya gittigidiyorda fujifilm türkiye firmasi sürekli satiş yapiyor ya oradan al günün fırsatinda hergün bir ürün verir cok ucuza alirsin garantili faturali sigortali olarak   yada teknosadan al ürünler ayni ürün ama hizmetler cok farkli olur bilgine.   Hepsi burada.com satiş yapan bir firma degil araci firma ürünlerini neotech yada erkayalardan tedarik edip gonderiyor bir sorun cıktıgında ise once sen gonderiyorsun sen takip ediyorsun tam bir macera demedi deme.

-----------------------------
    Pm gönderiyorum hocam.

Toplam Hit: 1343 Toplam Mesaj: 7