folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dijital Fotograf Makinesi Tavsiyesi (300-350 TL)

Dijital Fotograf Makinesi Tavsiyesi (300-350 TL)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Müridler bi yakınıma fotograf makinesi lazım. Çıkabileceği tutar 300-350 TL  civarında. Bu fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz bir makine var mı? Kendisi Canon A580 bakıyordu. Daha iyi birşey bulabilirse kararını değiştirebilir. Lensinin Canon yada Carl Zeiss olması tercih sebebidir.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    samsung s860 230 tl süper bişi

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    hoca sonydir casiodur panasonictir samsungtur felan; bu tür markalar alma hocam.

sana önerim yalnızca fotoğraf makinesi ve fotoğraf ile ilgili çalışan bir markanın ürününü alman.

nikon, en baş önerim, modelini kendin beğenip bakarsın artık, ve tabi canon,kodak,fuji de önerilerimin arasında..

http://kocaer.me
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek
    amatör çekimler için ideal canon a570is ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Çok profesyonel olmasamda.

Etrafımdaki profesyonel fotoğrafçı arkadaşların çokluğundan bende bişeyler kaptım.

Samsung 8.1mp lik makinasını kullanıyorum gayet memnunum.

Pili iyi gidiyor görüntü kalitesi gayet iyi.Fazla profesyonel olmana gerek yok ayarları kendisi yapıyor.Fiyatı da gayet uygun.

Nikon makinalarda benim gördüğüm kırmızı göz sorunu var.

Arkadaşın bahsettiği sadece fotoğraf üzerine çalışan firmalar digital e geçişte hep sorunlar yaşadı.

Alt düzeye uygun makinaları pek yok.Profesyonelleride 1000 tl den başlıyo.

Canon un lensini pek beğenmiyolar.CarlZeiss oldumuda fiyat uçuyor.

Bide alacağın makinanın iso değerinin yüksek olmasına ve ekranın büyük olmasını tavsiye ediyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoca sonydir casiodur panasonictir samsungtur felan; bu tür markalar alma hocam.

sana önerim yalnızca fotoğraf makinesi ve fotoğraf ile ilgili çalışan bir markanın ürününü alman.

nikon, en baş önerim, modelini kendin beğenip bakarsın artık, ve tabi canon,kodak,fuji de önerilerimin arasında..

-----------------------------

Birkaç yanlışın var. Sony makine hiç kullanmadın galiba çok kaliteli resimler çekiyor. CarlZeiss objektifleri araştırmanı öneririm. Nikon da profesyonel modellerde iyi ama amatör modellerde aynı derecede iyi değil (kötü değil ama ilk sırada değil) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    canon al hocam. pil senin için sorun değilse a580 a590 olabilir bu modeller suan gundelık kullanım için cok iyi cihazlar. serviside iyi canonun ayrıca ilgili kişiler çalışıyor. en az şikayet alan markalardan canon şuan. ayrıca olympus var aklında bulunsun onunda cihazları cok sıkı ama biraz pahalı tabiki. üçüncü olarakta tabiki sony derim. fujıde iyi aslında ama bn eski modellerini seviyorum yeniler parasına göre basit kalıyor bana göre. sen sen ol kamerada öncelik lens'e ver megapiksele değil hocam. kısaca -canon al:=)

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Bende Canon A510 ve Sony Cybershot DSC-T7 var. Canon 4MP Sony 5.1 MP. Fakat Canonun resimleri en az sony kadar iyi. Hatta bazı fotoları daha iyi çekiyor diyebilirim. Bana sorulunca direkt canonu tavsiye ettim. Fikirlerinizi almanın faydalı olacağını düşündüm. Hepinize eyw. Canon almasını söyleyecem.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhder
    muhder's avatar
    Erkek

kesinlikle canon a serisi

pişman olmayacağın bir tercih olacaktır bence

Toplam Hit: 1032 Toplam Mesaj: 9