Dijital Fotograf Makinesi Tavsiyesi (300-350 TL)
-
Müridler bi yakınıma fotograf makinesi lazım. Çıkabileceği tutar 300-350 TL civarında. Bu fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz bir makine var mı? Kendisi Canon A580 bakıyordu. Daha iyi birşey bulabilirse kararını değiştirebilir. Lensinin Canon yada Carl Zeiss olması tercih sebebidir.
-
samsung s860 230 tl süper bişi
-
hoca sonydir casiodur panasonictir samsungtur felan; bu tür markalar alma hocam.
sana önerim yalnızca fotoğraf makinesi ve fotoğraf ile ilgili çalışan bir markanın ürününü alman.
nikon, en baş önerim, modelini kendin beğenip bakarsın artık, ve tabi canon,kodak,fuji de önerilerimin arasında.. -
amatör çekimler için ideal canon a570is ;)
-
Çok profesyonel olmasamda.
Etrafımdaki profesyonel fotoğrafçı arkadaşların çokluğundan bende bişeyler kaptım.
Samsung 8.1mp lik makinasını kullanıyorum gayet memnunum.
Pili iyi gidiyor görüntü kalitesi gayet iyi.Fazla profesyonel olmana gerek yok ayarları kendisi yapıyor.Fiyatı da gayet uygun.
Nikon makinalarda benim gördüğüm kırmızı göz sorunu var.
Arkadaşın bahsettiği sadece fotoğraf üzerine çalışan firmalar digital e geçişte hep sorunlar yaşadı.
Alt düzeye uygun makinaları pek yok.Profesyonelleride 1000 tl den başlıyo.
Canon un lensini pek beğenmiyolar.CarlZeiss oldumuda fiyat uçuyor.
Bide alacağın makinanın iso değerinin yüksek olmasına ve ekranın büyük olmasını tavsiye ediyorum.
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
hoca sonydir casiodur panasonictir samsungtur felan; bu tür markalar alma hocam.
sana önerim yalnızca fotoğraf makinesi ve fotoğraf ile ilgili çalışan bir markanın ürününü alman.
nikon, en baş önerim, modelini kendin beğenip bakarsın artık, ve tabi canon,kodak,fuji de önerilerimin arasında..
-----------------------------Birkaç yanlışın var. Sony makine hiç kullanmadın galiba çok kaliteli resimler çekiyor. CarlZeiss objektifleri araştırmanı öneririm. Nikon da profesyonel modellerde iyi ama amatör modellerde aynı derecede iyi değil (kötü değil ama ilk sırada değil)
-
canon al hocam. pil senin için sorun değilse a580 a590 olabilir bu modeller suan gundelık kullanım için cok iyi cihazlar. serviside iyi canonun ayrıca ilgili kişiler çalışıyor. en az şikayet alan markalardan canon şuan. ayrıca olympus var aklında bulunsun onunda cihazları cok sıkı ama biraz pahalı tabiki. üçüncü olarakta tabiki sony derim. fujıde iyi aslında ama bn eski modellerini seviyorum yeniler parasına göre basit kalıyor bana göre. sen sen ol kamerada öncelik lens'e ver megapiksele değil hocam. kısaca -canon al:=)
-
Bende Canon A510 ve Sony Cybershot DSC-T7 var. Canon 4MP Sony 5.1 MP. Fakat Canonun resimleri en az sony kadar iyi. Hatta bazı fotoları daha iyi çekiyor diyebilirim. Bana sorulunca direkt canonu tavsiye ettim. Fikirlerinizi almanın faydalı olacağını düşündüm. Hepinize eyw. Canon almasını söyleyecem.
-
kesinlikle canon a serisi
pişman olmayacağın bir tercih olacaktır bence