folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Dijital Sinir Sistemiyle Düşünce Hızında Çalışmak ( Bill Gates)

Dijital Sinir Sistemiyle Düşünce Hızında Çalışmak ( Bill Gates)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu kitabı okuyan bi mürid varmi aranizda bende okumak istiyorum ilgimi cekti ama bulamiyorum kitapcilarda surda burda eski kitapcilarin hepsine sordum yok

http://www.gata.edu.tr/kutuphane/Kitap_Ozetleri/dijital_sinir_sistemiyle_dusunce.htm

ahanda anca ozetini bulabildim Bill amca yazmis bi bildii vardir heralde:):

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek

Okuma sittir et hacı.Adam ßaksana diqital ortama alalım her ßoku dio.ßuda ßill in daha cok para kazanması demek.Kendisi yazmı$ millete kakalıo.Hem kitaptan para yapıcak hemde sattıqı yazılımlardan.ßill ßu ßoktan ßile para kazanıo adam.azına mıctıqım :P

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek
    bnm evde e-book olarak vardı ama flash diskm bozuldu hoca sana nası vericem bilemiorm :s acil deelse biraz beklesen de flash garantiden dönünce ben sana ulaştırsam olur mu ?

en cok nick dei$tiren mürid
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    acelesi yok ya benimki sadece merak öle okumak istiyom bill amca ne demiş ne annatmış onu merak ettim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    hocam istiklal kitapevinde 2006 yazi rastladim. kitapevinin comezine degilde bilir kisisine sorarsan bulabilecegini saniyorum.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ben okudum. Daha çok işletmeci arkadaşlara hitab eden bir kitap şirketinizde nasil bilgi teknolojilerini kullanırsınız... millet ne yapti ne kadar kara gecti fln.

Eğer daha çok işin teknik tarafıyla ilgiliysen önümüzdeki yol adlı kitabını al bill gatesin ama uzun zamandır kitapcilarda goremedim. memleketin aydınlarından biri olarak kınıyorum bu durumu da şiddetle... bill gatesin kitapları hicbi yerde bulunmuyor

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    inSanDeiL bunu yazdı:
    -----------------------------

Okuma sittir et hacı.Adam ßaksana diqital ortama alalım her ßoku dio.ßuda ßill in daha cok para kazanması demek.Kendisi yazmı$ millete kakalıo.Hem kitaptan para yapıcak hemde sattıqı yazılımlardan.ßill ßu ßoktan ßile para kazanıo adam.azına mıctıqım :P

-----------------------------

s3n h4rby 1ns4n d31Ls1n b4b4 ß1d3 $unları şöyle yazmasan iyi olur renenin uyarısı var !

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    oh valla her eve bir bilgisayarı geçtiler her kelleye bir bilgisayar diyorlar:D

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
Toplam Hit: 1413 Toplam Mesaj: 8