Dijital Sinir Sistemiyle Düşünce Hızında Çalışmak ( Bill Gates)
-
Arkadaşlar bu kitabı okuyan bi mürid varmi aranizda bende okumak istiyorum ilgimi cekti ama bulamiyorum kitapcilarda surda burda eski kitapcilarin hepsine sordum yok
http://www.gata.edu.tr/kutuphane/Kitap_Ozetleri/dijital_sinir_sistemiyle_dusunce.htm
ahanda anca ozetini bulabildim Bill amca yazmis bi bildii vardir heralde:):
-
Okuma sittir et hacı.Adam ßaksana diqital ortama alalım her ßoku dio.ßuda ßill in daha cok para kazanması demek.Kendisi yazmı$ millete kakalıo.Hem kitaptan para yapıcak hemde sattıqı yazılımlardan.ßill ßu ßoktan ßile para kazanıo adam.azına mıctıqım :P
-
bnm evde e-book olarak vardı ama flash diskm bozuldu hoca sana nası vericem bilemiorm :s acil deelse biraz beklesen de flash garantiden dönünce ben sana ulaştırsam olur mu ?
-
acelesi yok ya benimki sadece merak öle okumak istiyom bill amca ne demiş ne annatmış onu merak ettim
-
hocam istiklal kitapevinde 2006 yazi rastladim. kitapevinin comezine degilde bilir kisisine sorarsan bulabilecegini saniyorum.
-
Ben okudum. Daha çok işletmeci arkadaşlara hitab eden bir kitap şirketinizde nasil bilgi teknolojilerini kullanırsınız... millet ne yapti ne kadar kara gecti fln.
Eğer daha çok işin teknik tarafıyla ilgiliysen önümüzdeki yol adlı kitabını al bill gatesin ama uzun zamandır kitapcilarda goremedim. memleketin aydınlarından biri olarak kınıyorum bu durumu da şiddetle... bill gatesin kitapları hicbi yerde bulunmuyor
-
inSanDeiL bunu yazdı:
-----------------------------Okuma sittir et hacı.Adam ßaksana diqital ortama alalım her ßoku dio.ßuda ßill in daha cok para kazanması demek.Kendisi yazmı$ millete kakalıo.Hem kitaptan para yapıcak hemde sattıqı yazılımlardan.ßill ßu ßoktan ßile para kazanıo adam.azına mıctıqım :P
-----------------------------s3n h4rby 1ns4n d31Ls1n b4b4 ß1d3 $unları şöyle yazmasan iyi olur renenin uyarısı var !
-
oh valla her eve bir bilgisayarı geçtiler her kelleye bir bilgisayar diyorlar:D